Ντόρις Ντέι: Δεν θα πιστεύετε πού άφησε την τεράστια περιουσία της η θρυλική Ντίβα (photos)


H μεγάλη Ντίβα του Hollywood και βραβευμένη με Grammy Award, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών στις 13 Μαΐου του 2019 προκαλώντας θλίψη στους φίλους και στους θαυμαστές της.

Με μια μεγάλη καριέρα στον χώρο της υποκριτικής και του τραγουδιού, η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα έγραψε τη δική της ιστορία στον χώρο του θεάματος, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει σε 39 κινηματογραφικές ταινίες με μεγάλη εμπορική επιτυχία, ενώ είχε ερμηνεύσει το βραβευμένο με Oscar τραγούδι «Que Sera, Sera», στην ταινία του 1956 Ο άνθρωπος που γνώριζε πολλά.

Γεννημένη στο Σινσινάντι του Οχάιο τον Απρίλιο του 1922 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά από το 1939, ενώ έκανε πάνω από 650 ηχογραφήσεις, οι οποίες την κατέστησαν μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες του 20ου αιώνα.

Η διάσημη καλλιτέχνιδα κατόρθωσε μέσα από την επαγγελματική της σταδιοδρομία να δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία, με μηδενικά που προκαλούν δέος!

Η εν λόγω star είχε κάνει τέσσερις γάμους, όμως όταν άφησε την τελευταία της πνοή ζούσε μόνο ο εγγονός της Ράιαν Μέλτσερ, από τον γιο της Τέρι Μέλτσερ.

Η τεράστια περιουσία της πέρασε στα χέρια…

Η αποκάλυψη του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού και τα χέρια που την χαίρονται πλέον, στις παρακάτω φωτογραφίες.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ