“Μυθικό” ρεκόρ από Κάρι και Γκριν. Έγραψαν ιστορία στο NBA – video


Ο Στεφ Κάρι και ο Ντρέιμοντ Γκριν έγιναν μόλις οι πρώτοι συμπαίκτες στην ιστορία του NBA, που πετυχαίνουν triple double στο ίδιο παιχνίδι των πλέι οφ, κατά τη διάρκεια του 4ου αγώνα κόντρα στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς «σκούπισαν» τους Μπλέιζερς μέσα στο Πόρτλαντ, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση, χάρη στην απόδοση των κορυφαίων παικτών τους στη σειρά.

Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν έκαναν το απαραίτητο… step up μετά την απώλεια του Κέβιν Ντουράντ και με εξαιρετικές εμφανίσεις οδήγησαν την ομάδα τους στους τελικούς του NBA. Ειδικά στο 4ο ματς όμως έγραψαν ιστορία, καθώς πέτυχαν αμφότεροι triple double, γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία των πλέι οφ από δύο συμπαίκτες.

Ο αρχηγός είχε 37 πόντους, με 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ πρόσθεση 18 πόντους, με 14ριμπάουντ και 11 ασίστ. Υπέγραψαν έτσι ένα μυθικό ρεκόρ, με την αντίδραση του Κάρι όταν το έμαθε να τα λέει όλα: «Τι;Όχι… ποτέ; Έχουμε γράψει διαφορετικές ιστορίες όλα αυτά τα 5 χρόνια, οπότε μας έδωσε την νίκη. Είναι μεγάλη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο MVP της σειράς.

Steph and Dray making history

Gepostet von Bleacher Report am Montag, 20. Mai 2019

View this post on Instagram

Hey @stephencurry30… that was the first time teammates had triple-doubles in the same #NBAPlayoffs game in @nbahistory!

A post shared by NBA (@nba) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ