120 δόσεις: Ανοίγει η αίτηση στο TAXISnet για χρέη στην Εφορία


Αντίστροφα μετρά  ο χρόνος για να ανοίξει η αίτηση στο TAXISnet για τις 120 δόσεις στην Εφορία. Οι φορολογούμενοι θα έχουν προθεσμία έως τις 28 Ιουνίου για να ενταχθούν στην ρύθμιση.

Τις αιτήσεις των οφειλετών του Δημοσίου αναμένει το TAXISnet για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων. Ανάσα για περισσότερους από 3,9 εκατομμύρια οφειλέτες του Δημοσίου μπορούν πλέον να κλείσουν τους ανοικτούς λογαριασμούς τους με την Εφορία. Οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται στον κόμβο με τους κωδικούς TAXIS, θα επιλέγουν ρυθμίσεις οφειλών και θα εμφανίζεται η νέα ρύθμιση των 120 δόσεων.

Στην οθόνη του TAXISnet οι οφειλέτες θα ενημερώνονται για το ύψος της οφειλής τους και για τις προσαυξήσεις με τις οποίες βαρύνεται η οφειλή. Θα απαντά κλικάροντας τα αντίστοιχα εικονίδια εάν είναι σε άλλη ρύθμιση ή όχι και το σύστημα αυτομάτως θα εμφανίζει το ύψος του εισοδήματος που είχε δηλώσει στην περυσινή φορολογική δήλωση, καθώς και τον αριθμό των προστατευόμενων τέκνων.

Αν το εισόδημα υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ θα υπολογίζεται η φοροδοτική του ικανότητα, το ποσό δηλαδή που μπορεί να πληρώνει τον χρόνο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ