Παναιτωλικός: Ανανέωσαν και μένουν Ντίας και Λουσέρο.


Παίκτες του Παναιτωλικού θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν οι Χόρχε Ντίας και Αντριάν Λουσέρο, με την ομάδα του Αγρινίου να ανακοινώνει την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Νέα συμβόλαια για Ντίας και Λουσέρο στον Παναιτωλικό, με την ομάδα να «δένει» δύο από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του την προηγούμενη σεζόν και για την επόμενη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος υπέγραψε νέα συμφωνία που θα τον κρατήσει στο Αγρίνιο μέχρι το 2021, ενώ ο δεύτερος υπέγραψε για έναν ακόμη χρόνο και μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Μανάς. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας.

Ο Χόρχε Ντίας, που πρόσφατα αναδείχτηκε MVP της σεζόν, μετά από δύο περιόδους σημαντικής προσφοράς στον Παναιτωλικό (συνολικά 54 συμμετοχές – 5 γκολ στη Super League), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αντριάν Λουσέρο που φόρεσε με επιτυχία την κυανοκίτρινη φανέλα από τον περασμένο Σεπτέμβριο (27 συμμετοχές – 1 γκολ), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Αντίθετα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Νίκο Μανά, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ