Πίσω από την εμφάνιση της Μαντόνα κρύβεται ένας Έλληνας …


Είναι η απόλυτη σταρ του πλανήτη με 30 χρόνια καριέρας. Μία γυναίκα που έχει κατακτήσει την κορυφή και της ανήκει. εντυπωσιακά σόου, κοστούμια μοναδικά φτιαγμένα μόνο για εκείνη και ένα κλίμα στις εμφανίσεις της που κανένας άλλος δεν μπορεί να αντιγράψει.

Τον τελευταίο καιρό η Μαντόνα έχει δημιουργήσει την περσόνα της Madam X, με το χαρακτηριστικό eye patche στο μάτι, την καλύπτρα στη γλώσσα μας. Επειδή παντού υπάρχει ένας Έλληνας και εδώ υπάρχει ο Γρηγόρης Καραβάς ή Gregory Kara. Εικαστικός, καλλιτέχνης και σχεδιαστής αξεσουάρ προσώπου και κεφαλιού, ο Γρηγόρης έφυγε από την Αθήνα πριν από 9 χρόνια με προορισμό το Λονδίνο, κυνήγησε το όνειρό του κατα κατάφερε. Η φήμη του εκτοξεύτηκε όταν οι συνεργάτες της Μαντόνα τού ανέθεσαν να φτιάξει τα eye patches για το βίντεο κλιπ της Madellín με τον λατίνο Μαλούμα.

Ο Γρηγόρης Καραβάς έχει συνεργαστεί και έχει δημιουργήσει μοναδικά κομμάτια και για τις Lady Gaga, Katy Perry, Pink και πολλές άλλες. Χρησιμοποιεί δέρμα, ύφασμα, κρυστάλλους και λάτεξ και είναι αυτός που συνέβαλε στην εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ στη σκηνή της Eurovision με το μαύρο eye patch με το Χ από κρύσταλλα Swarovski.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ