Γήπεδο ΑΕΚ: “Σε εξέλιξη η πιο εντυπωσιακή φάση κατασκευής του σπιτιού μας” pics


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε -με ποστάρισμα της στα social media που διατηρεί- για τις εξελίξεις στο υπό κατασκευή γήπεδο της στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις προετοιμασίες που γίνονται για την τοποθέτηση του στεγάστρου από την Cimolai.

Οι Ιταλοί της Cimolai έχουν… σηκώνει μανίκια στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας και προχωρούν εντατικά στην συναρμολόγηση των πύργων, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί προσωρινά το στέγαστρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, μέχρι την αιώρηση του από τους τέσσερις πυλώνες.

ΑΕΚ: Ο Μπακάκης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου!

“Η συναρμολόγηση των πύργων, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί προσωρινά το στέγαστρο της Αγιάς Σοφιάς μέχρι την αιώρησή του από τους τέσσερις πυλώνες, έχει ήδη ξεκινήσει. Η πιο εντυπωσιακή φάση της κατασκευής του σπιτιού μας βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη! “ αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο ποστάρισμα της.

Να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, με παρουσία των εκπροσώπων της Cimolai και όλων των υπεύθυνων του έργου, από πλευράς της Ένωσης.

“Μέσα στο καλοκαίρι το σπίτι μας θα έχει κλείσει περιμετρικά και θα έχει πάρει το τελικό του σχήμα! Σταθερά βήματα μέχρι την τελική επιστροφή! Μέχρι τη μεγάλη επιστροφή!” αναφέρουν οι “κιτρινόμαυροι” σε άλλο ποστάρισμα τους, που συνοδεύεται -κι αυτό- από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ