Νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων: Πήγε στο σχολείο με κουκούλα και έπαθαν ΣΟΚ όταν την έβγαλε

Μια νέα υπόθεση κακοποίησης δύο ανήλικων παιδιών εξετάζουν πολύ προσεκτικά οι αστυνομικές αρχές και οι κοινωνικές υπηρεσίες στην Κρήτη.

Η υπόθεση ήρθε στο φως την περασμένη εβδομάδα, όταν μία μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου πήγε στο σχολείο και οι καθηγητές της ανακάλυψαν ότι το κορίτσι έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Μάλιστα το κοριτσάκι φορούσε κουκούλα στο κεφάλι καθώς δεν ήθελε όλοι να δουν πως την είχαν κουρέψει. Η συμπεριφορά της μαθήτριας προβλημάτισε τους διδάσκοντες και ενημέρωσαν την διευθύντρια του σχολείου. Όταν μίλησε με την μαθήτρια εκείνη της αποκάλυψε ότι ο θετός πατέρας της έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά με το ζόρι, ενώ, όπως διαπιστώθηκε το παιδί έφερε και μώλωπες.

Η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε αμέσως τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και την Αστυνομία.

Στους αστυνομικούς κατέθεσε και ο 13χρονος αδερφός της μαθήτριας, ο οποίος φαίνεται ότι είχε πέσει και εκείνος θύμα σωματικής βίας. Ο 13χρονος, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έπεσε στην αγκαλιά μίας εκ των αστυνομικών και με δάκρυα στα μάτια της είπε: «Ευχαριστώ που μας σώσατε».

Μάλιστα, για το περιστατικό ενημερώθηκε ο βιολογικός τους πατέρας ο οποίος ζει στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here