Δίκη Ιωάννας Τούνη: Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Δημητρακόπουλου που αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους

Σήμερα η απόφαση για την υπόθεση revenge porn 

Σήμερα, 1 Απριλίου, αναμένεται να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την υπόθεση revenge porn σε βάρος της Ιωάννας Τούνη.

Προσερχόμενος στο δικαστήριο ο δικηγόρος της γνωστής influencer παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες επιφυλάσσοντας στους δημοσιογράφους ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

Ο γνωστός ποινικολόγος είπε με σοβαρό ύφος: «Η κυρία Τούνη σήμερα δεν θα έρθει στο δικαστήριο, έχει πάει για διακοπές και θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση το αποτέλεσμα της δίκης».

«Τι εννοείτε;» τον ρώτησαν οι αιφνιδιασμένοι δημοσιογράφοι, με τον δικηγόρο να αποκαλύπτει την αλήθεια: «Εύχομαι καλό μήνα γιατί είναι πρωταπριλιά».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ