12χρονη YouTuber αγόρασε BMW Σειράς 7 για τα γενέθλιά της! (+video)


Ότι το Διαδίκτυο ορίζει μεγάλη (για να μην πούμε την πλειονότητα) μερίδα της καθημερινότητάς μας, είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο. Αναλόγως και οι δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρει, με πρώτο και καλύτερο το YouTube.

Σε αυτό, λοιπόν, αν ανεβάζεις video με μεγάλη απήχηση και θετικό αντίκτυπο, μπορεί να φτάσεις στο σημείο να αγοράσεις BMW 150.000 ευρώ για τα 12α γενέθλιά σου! Ό,τι έκανε η Natthanan Sanunrat, μια YouTuber από την Ταϊλάνδη, η οποία έκανε δώρο στον εαυτό της μια ολοκαίνουγια 7αρα (πριν το πρόσφατο facelift, πάντως). Η πιτσιρίκα έχει περισσότερους από 292.000 συνδρομητές στο κανάλι της, στα video του οποίου καταπιάνεται με το μακιγιάζ. Μια δραστηριότητα που ξεκίνησε από τα 4 της, μιμούμενη την μητέρα της, και 8 χρόνια αργότερα έφτασε να της αποφέρει έσοδα ικανά για την αγορά της ναυαρχίδας του βαυαρικού εργοστασίου.

Προφανώς η ίδια θα πρέπει να περιμένει αρκετά, μέχρι να κάνει την πρώτη της βόλτα με το δώρο της. Για την ακρίβεια 6 χρόνια, μέχρι να μπορέσει να δώσει εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος. Μέχρι τότε -αν δεν έχει αγοράσει κάποια άλλη λιμουζίνα ή X7 στο μεσοδιάστημα- την 7αρα θα οδηγούν οι γονείς της, οι οποίοι από το πουθενά βρέθηκαν με ένα υπερπολυτελές γερμανικό σεντάν στην διάθεσή τους.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ