Ξανά πατέρας ο Βλαντιμίρ Πούτιν


Ο πελαργός έφερε… δίδυμα για τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας.

Μεγαλώνει η οικογένεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η σύντροφός του Αλίνα Καμπάεβα έφερε στον κόσμο δίδυμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρωσικά Μέσα η 36χρονη πρώην ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής γέννησε υπό άκρα μυστικότητα σε VIP κλινική της Μόσχας.

Το Κρεμλίνο κατά την πάγια τακτική του σχετικά με τη προσωπική ζωή του Πούτιν δεν έχει επιβεβαίωσε το παραμικρό.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Καμπάεβα στις αρχές του μήνα έφερε στον κόσμο με καισαρική δίδυμα αγοράκια. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα άδειασε ο 4ος όροφος VIP κλινικής στη Μόσχα εκείνες τις ημέρες.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δυο κόρες από τον πρώτο του γάμο με την Λουντμίλα Πούτινα, με την οποία πήρε διαζύγιο το 2014 για χάρη της Καμπάεβα.

Ποια είναι η Αλίνα Καμπάεβα

Η 36χρονη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής (κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα το 2004) είναι μέλος του κυβερνώντος κόμματος της Ρωσίας, ενώ αποτελεί την δεύτερη πιο επιτυχημένη γυμνάστρια της χώρας με 2 Ολυμπιακά μετάλλια, 14 Παγκόσμια και 25 ευρωπαϊκά, πίσω από την Evgenia Kanaeva.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες για την σχέση του Πούτιν με την Καμπάεβα είχαν ξεκινήσει από το 2008 όταν ο Πούτιν ήταν ακόμη παντρεμένος ενώ πέρσι είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως είχαν παντρευτεί στα κρυφά!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ