Εκλογές 2019 – Κώστας Μπακογιάννης: Ευχαριστώ Γερουλάνο και Ηλιόπουλο


Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο για τη στήριξή τους μετά την επίθεση στο εκλογικό του περίπτερο στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Και αποκάλυψε ότι στόχος έγινε και το περίπτερο του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στα Άνω Πατήσια.

Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν ο πρώτος από τους ανθυποψηφίους του Κώστα Μπακογιάννη που βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο λίγη ώρα μετά τον βανδαλισμό και τα εμετικά συνθήματα για τον Παύλο Μπακογιάννη. Σήμερα (22.05.2019) το πρωί, το παράδειγμά του ακολούθησε και ο Νάσος Ηλιόπουλος. Εκλογές 2019: Η στιγμή του βανδαλισμού στο περίπτερο Μπακογιάννη – Επί τόπου…

Ο Κώστας Μπακογιάννης, με την ανάρτησή του στο Facebook, τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και αποκάλυψε ότι στόχος υμνητών του μίσους έγινε και το περίπτερο του Νάσου Ηλιόπουλου στα Κάτω Πατήσια.

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Παύλος Γερουλάνος και τον Νάσος Ηλιόπουλος που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, μιλήσαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ. Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ