«Δεν τον εγκατέλειψα» – Η σύζυγος του Στράχε διαψεύδει το όργιο φημών


Πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες ότι η 31χρονη σύζυγος του ακροδεξιού Χάιντς Κρίστιαν Στράχε, Φιλίππα μετακόμισε στο σπίτι των γονιών της παίρνοντας μαζί και το μωρό τους.

«Δεν μετακόμισα στους γονείς μου», φέρεται να δήλωσε η Φιλίπα Στράχε, σύζυγος του πρώην αντικαγκελάριου της Αυστρίας διαψεύδοντας χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Kronen» ότι εγκατέλειψε τη συζυγική εστία στον απόηχο του σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον ακροδεξιό ηγέτη.

«Είμαι στο σπίτι. (…) Είμαστε μια οικογένεια που μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα. Τώρα ελπίζω ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σύντομα», δήλωσε στην αυστριακή ιστοσελίδα «oe24.at» η Φιλίπα.

Το βίντεο που απεικονίζει τον πρώην αντικαγκελάριο της Αυστρίας το καλοκαίρι του 2017 σε βίλα στην Ίμπιζα να προσφέρει δημόσιες συμβάσεις σε πάμπλουτη Ρωσίδα έναντι πολιτικής υποστήριξης προκάλεσε τριγμούς και στη σχέση του ζευγαριού.

Ο ακροδεξιός πρώην ηγέτης του «Κόμματος των Ελευθέρων» είχε εκφράσει την ελπίδα η σύζυγός του θα τον συγχωρήσει, όπως και πολίτες της Αυστρίας.

Η Φιλίπα γνωρίστηκε με τον Στράχε το 2014 σ’ ένα πάρτι γενεθλίων. Το ζευγάρι παντρεύτηκε δύο χρόνια αργότερα και φέτος τον Ιανουάριογεννήθηκε το πρώτο τους παιδί.

Με πληροφορίες από oe24.at

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ