Καρντάσιαν & Κάνιε Γουέστ: Γιατί ονόμασαν το 4ο παιδί τους “Ψαλμό” (Psalm);


Υποδέχτηκαν το τέταρτο μέλος της οικογένειας τους, το αγοράκι που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας, και ανακοίνωσαν πως το όνομά του είναι “Psalm”. Μπορεί να έχουμε δει πολλά περίεργα ονόματα να δίνουν οι σταρ στα παιδιά τους και το συγκεκριμένο ζευγάρι, αλλά οι θαυμαστές τους δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί διάλεξαν ένα τόσο ιδιαίτερο και παράξενο όνομα για ένα παιδί.

Πηγή από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή μίλησε στο People USA και εξήγησε: «Ο Κάνιε περνάει μια πνευματική αναβίωση τελευταία. Κάθε όνομα έχει μια ιδιαίτερη σημασία, που είναι προσωπική για το ζευγάρι και το παιδί. Ο Κάνιε είχε σκεφτεί το όνομα αρκετές εβδομάδες πριν την γέννηση του μωρού στις 10 Μαΐου. Το όνομα Psalm δείχνει το σημείο που βρίσκονται πνευματικά, καθώς το όνομα σημαίνει τραγούδι (ψαλμός) στα εβραϊκά».

Πριν από αρκετό καιρό η Κιμ Καρντάσιαν είχε ομολογήσει ότι η θεία λειτουργία της Κυριακής είναι μια θεραπευτική εμπειρία για εκείνη και η πηγή έρχεται να το επιβεβαιώσει: «Γνωρίζω ότι και οι δύο διαβάζουν την Βίβλο. Ο Κάνιε αγαπάει τη Βίβλο. Οι Ψαλμοί είναι το μεγαλύτερο βιβλίο της Αγίας Γραφής και πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη σοφία μέσα σε αυτά».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ