Ευρωεκλογές 2019: Speechless. Ο Κολλάτος, το φτέρνισμα και ένα επικό σποτ


«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια». Αυτό είχε μάλλον στο μυαλό του όποιος εμπνεύστηκε το προεκλογικό σποτ που «πρωταγωνιστεί» ο Δημήτρης Κολλάτος. Ωστόσο μάλλον το… παράκανε.

Όποιος έτυχε να έχει ανοιχτή την τηλεόρασή του το απόγευμα της Τετάρτης (22.05.2019) τη στιγμή που προβαλλόταν το προεκλογικό δεκάλεπτο του συνδυασμού του κινήματος, στο οποίο ηγείται ο Δημήτρης Κολλάτος, αρχικά θα πίστεψε ότι… κάτι δεν πήγαινε καλά με την συσκευή του.

Κι αυτό γιατί όσο κρατούσε το σποτ ο Δημήτρης Κολλάτος δεν μιλούσε. Κι όταν λέμε δεν μιλούσε εννοούμε… καθόλου. Σε ολόκληρο το σποτ δεν ακούγεται τίποτα. Ούτε μια λέξη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού κάθεται σε μια πολυθρόνα «παγωμένος» διαβάζοντας ένα… βιβλίο. Τα δευτερόλεπτα περνούν σιωπηλά και τίποτα απολύτως δεν συμβαίνει.

Το highlight της… δράσης στο σποτ εντοπίζεται μάλλον στο 1.06 του βίντεο, όταν ο γνωστός σκηνοθέτης…. φτερνίζεται, καπάκι… χασμουριέται και στη συνέχεια επιστρέφει ατάραχος και εννοείται σιωπηλός στο διάβασμα.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο εμφανίζεται το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.Δείτε το επικό βίντεο που θα σας αφήσει… άφωνους

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ