Μετά τα μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τη Βερόνικα Αργέντζη που μας γυρίζει πίσω στη δεκαετία του ’90, όπου μεσουρανούσε ως sex symbol.

Γιατί δεν αποδέχεται καθόλου αυτό τον τίτλο; Τι ήταν αυτό που την έκανε να αποχωρήσει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα ενώ ήταν περιζήτητη;

Πώς αντέδρασε όταν η κόρη της τής αποκάλυψε πως θα προτιμούσε όλα αυτά τα χρόνια η μητέρα της να είναι στο επίκεντρο των γεγονότων ως ηθοποιός;

Ποια ήταν τα συναισθήματά της όταν ανέβηκε ξανά στη σκηνή, μετά από χρόνια απουσίας; Τέλος, περιγράφει πώς ήταν να μεγαλώνει μόνο με τη μητέρα της.

Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Παπανώτας δηλώνει «πατέρας» των lifestyle εκπομπών, εξηγεί ότι νιώθει αδικημένος από τον χώρο, όμως χωρίς να έχει απωθημένα.

Επίσης, παίρνει θέση για τις κόντρες της showbiz, κατηγορώντας όσους τα βάζουν μαζί του ότι θέλουν να διαφημιστούν, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν κρίνει κανέναν, απλώς εκφράζει την άποψή του.

Τέλος, εξηγεί γιατί άφησε την κτηνιατρική για τη δημοσιογραφία και αποκαλύπτει πως μέσα σε ένα βράδυ, μετά τον θάνατο του πατέρα του, έμαθε από ανάγκη τα λογιστικά.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:15

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here