ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα ο Βιεϊρίνια. “Σε έξι μήνες θα μπορώ να αγωνιστώ”


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε στην Ελλάδα από την Πορτογαλία και το χειρουργείο στο γόνατό και τόνισε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός, όντας έτοιμος να πατήσει χορτάρι σε περίπου έξι μήνες.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του, με μοναδικό δυσάρεστο γεγονός το σοβαρό τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο τέλος του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, πάντως, έκανε επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατό του και έχει ξεκινήσει πλέον την αποθεραπεία του, επιστρέφοντας και στην Ελλάδα. Κατά την επιστροφή του μάλιστα, στο αεροδρόμιο έδειξε έτοιμος να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση. Οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια

«Πιστεύω ότι σε έξι μήνες από ότι μου έχουν πει οι γιατροί θα μπορώ να αγωνιστώ, το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός, αυτό μπορώ να το υποσχεθώ στον κόσμο.

Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, δεν ξέρω τι θα γίνει με τα παιδιά που δεν έχουν συμβόλαιο, όπως ο Βαρέλα, αλλά και πάλι έχουμε την ομάδα για να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να ξεκινήσουμε καλά τη νέα σεζόν. Σαν Πρωταθλητές θα είναι πιο δύσκολο το επόμενο πρωτάθλημα, οπότε θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά και με μια επιτυχία τη νέα χρονιά».

Για τον εαυτό του την επόμενη σεζόν: «Όπως είπα αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός. Τώρα σε ότι αφορά τους στόχους, ξέρουμε ότι θα είναι πιο δύσκολο, οι υπόλοιπες ομάδες θα κάνουν μεταγραφές, θα ενισχυθούν, δεν τους αρέσει και πολύ το πρωτάθλημα να έρχεται προς τα εδώ στη Θεσσαλονίκη, οπότε σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο. Μπορώ να υποσχεθώ ότι όπως φέτος έτσι και τη νέα χρονιά θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα προκειμένου να πετύχει ξανά τους στόχους της».

Για τις αντιδράσεις στον τραυματισμό του: «Ήξερα ότι ο κόσμος με αγαπάει, αλλά αυτό που έζησα τις δύο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό μου ήταν κάτι που δεν το περίμενα, ούτε έχω λόγια να το περιγράψω».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ