ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ιτούδης: Μήνυμα παραμονής από τον Έλληνα τεχνικό.


Ο Δημήτρης Ιτούδης έδειξε θετικός στην παραμονή του στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ακόμη επαφή με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μετά την κατάκτηση της δεύτερη Euroleague στην καριέρα του (ως πρώτος προπονητής) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Δημήτρης Ιτούδης θεωρείται «ακλόνητος» από τον πάγκο της ρωσικής ομάδας και ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα.

Ο Έλληνα τεχνικός ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν έχει ακόμη συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο και τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις για το ελληνικό μπάσκετ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όντας καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ. Οι δηλώσεις του Ιτούδη

«Κατ’ αρχήν εδώ στη Μόσχα έχουμε ήλιο, πολύ καλό καιρό και φυσικά ικανοποίηση για την κατάκτηση του τροπαίου. Θα ήθελα να μην μου κλέβετε τίτλους, έχω πάρει εφτά! Δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω. Σήμερα ξεκινάμε τα ημιτελικά της VTB, έχουμε κάνει ήδη δύο προπονήσεις και αυτό είναι το μοναδικό που υπάρχει στις φιλοδοξίες μου και στο μέλλον μου».

Για το μέλλον του: «Το συμβόλαιό μου είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα συζητήσουμε μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας τα ημιτελικά της VTB».

Για το NBA: «Έχω συνεργαστεί με το ΝΒΑ, με τους Πίστονς και με τους Σίξερς. Είχα την τιμή να είμαι στο επιτελείο τους στα Summer League του Λας Βέγκας και του Ορλάντο. Είμαι πολύ δημιουργικός εδώ που είμαι. Βρίσκομαι σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Νιώθω πως μπορώ να προσφέρω και να δώσω νέες ιδέες για να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε».

Για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ: «Προφανώς μας θλίβει όλο αυτό. Πληγώνουν το μπάσκετ αυτά. Στο ΝΒΑ προστατεύουν το άθλημα, το προϊόν τους. Χάνεις αν δεν το προστατεύσεις».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Του το εύχομαι από καρδιάς να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η σειρά είναι στο 2-2, είδα το τέταρτο παιχνίδι live. Θεωρώ πως θα προκριθούν στον τελικό. Οι Ουόριορς είναι μία εξωπραγματική ομάδα, αλλά του το εύχομαι από καρδιάς».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ