MasterChef: Ξεκίνησαν ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 4ο κύκλο

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα, ήταν οι δύο φιναλίστ του MasterChef που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του διαγωνισμού για 4 ολόκληρους μήνες!

Χθες (Τετάρτη 22/5) πραγματοποιήθηκε ο τελικός του MasterChef 3. Η διαδικασία αποδείχτηκε «ντέρμπι», αφού μέχρι το άνοιγμα του τελευταίου φακέλου η διαφορά ήταν στον έναν πόντο!

Η βαθμολογία του τελευταίου φακέλου, την οποία ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ήταν αυτή που ανέδειξε νικητή τον Μανώλη, με συνολική βαθμολογία 40 πόντους.

Ο Μανώλης πανηγύρισε τη νίκη του και «χάθηκε» στις αγκαλιές της οικογένειάς του, των φίλων του, της κοπέλας του, η οποία ήρθε από την Ολλανδία για να είναι κοντά του, αλλά και των πρώην συμπαικτών του.

Η Σπυριδούλα έδωσε συγχαρητήρια στη μητέρα του Μανώλη, η οποία και ανταπέδωσε με μια αγκαλιά. Το ίδιο έκανε και ο πατέρα της Σπυριδούλας στον Μανώλη, στον οποίο ευχήθηκε «καλή πορεία». Η Σπυριδούλα αγκάλιασε τον Μανώλη και του ευχήθηκε για τη μεγάλη επιτυχία του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν αυτός, που ανέλαβε να κάνει την απονομή του βραβείου στον Μανώλη, ο οποίος όταν τον είδε να το κρατάει του φώναξε ανυπόμονα «να’ρθω; να’ρθω; να’ρθω;».

Όμως πρώτα, οι τρεις κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έδωσαν συγχαρητήρια στη Σπυριδούλα για την ωραία της προσπάθεια και στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκανε την απονομή του βραβείου στον Μανώλη, ο οποίος πήγε τρέχοντας να πάρει το πολυπόθητο βραβείο του MasterChef, αγκαλιάζοντας τον μέντορά του και ευχαριστώντας τον για όλα, φανερά συγκινημένος.

Οι τρεις κριτές του έδωσαν συγχαρητήρια και του ευχήθηκαν να κάνει πραγματικότητα το μαγειρικό του όνειρο.

Τα πρώτα λόγια του Μανώλη με το βραβείο του MasterChef στα χέρια του:

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, τους 20, που δεν είναι όλοι εδώ, τους 3, που ήταν πάντα εδώ και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, που δεν βλέπετε αλλά είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Πραγματικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα και τη μητέρα μου, γιατί ό,τι και αν έχω κάνει με έχουν στηρίξει από την αρχή μέχρι το τέλος, τους αγαπάω πάρα πολύ, πρέπει να το δηλώσω δημόσια, ήταν πάντα δίπλα μου. Ευχαριστώ πολύ, φίλους, φίλες, γνωστούς, γνωστές, φίλους που είναι μακριά, εκεί στο Άμστερνταμ και χαίρονται πάρα πολύ τώρα, φίλους που είναι εδώ, δίπλα μας και χαίρονται επίσης πάρα πολύ, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, πραγματικά!».

Κλείνοντας τη λαμπερή βραδιά, ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε ραντεβού για το MasterChef 4!

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το MasterChef 3 (χθες, Τετάρτη 22/5), ξεκίνησαν και οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 4ο κύκλο MasterChef.

Δείτε το τρέιλερ συμμετοχών για τον 4ο κύκλο MasterChef:

Ο τελικός του MasterChef 3 ήρθε πρώτος στο κοινό 18-54 με απόδοση 44.4% ενώ έφτασε σε τέταρτο τηλεθέασης μέχρι 61%. Στο λεπτό της ανακοίνωσης του νικητή, η τηλεθέαση «άγγιξε» το 63.9%.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ