Το ιταλικό νησί Έλβα υπόσχεται επιστροφή του κόστους του ξενοδοχείου εάν βρέξει!

Επιστροφή του κόστους ξενοδοχείου προσφέρει στους τουρίστες το ιταλικό νησί Elba, ανοικτά της Τοσκάνης, σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της διαμονής τους βρέξει.

Η σχετική καμπάνια που λάνσαρε, με τίτλο «Elba No Rain», θα «τρέξει» όλο το Μάιο και οι τουρίστες που δικαιούνται την επιστροφή χρημάτων είναι εκείνοι που έχουν επιλέξει εγκεκριμένο κατάλυμα που λαμβάνει μέρος σε αυτήν. Αν βρέξει για 2 συνεχόμενες ώρες, μεταξύ των ωρών 10 πμ. Και 8 μμ. το κόστος για τη διανυκτέρευση της ίδιας ημέρας θα επιστρέφεται.

Το πλήρες κόστος διαμονής θα επιστρέφεται εάν βρέχει για πάνω από 2 συνεχόμενες ώρες καθημερινά κατά την περίοδο παραμονής στο νησί.Ωστόσο αυτό ισχύει μέχρι και τις 31 Μαϊου και από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου.

Το κόστος πρωινού και βραδινού γεύματος δεν επιστρέφονται.Μέχρι στιγμής φέτος κανένας τουρίστας δεν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων. Οι τουρ οπερέιτορ μας ειδοποιούν ότι οι καιρικές προβλέψεις για βροχή μπορεί να οδηγήσουν σε μείωση των κρατήσεων πάνω από 20%, δήλωσε στο CNN ο συνεργάτης του νησιού σε θέματα τουρισμού, Claudio Della Lucia.

H πρωτοβουλία, όπως είπε, αποτελεί μια διαβεβαίωση στους τουρίστες ότι στη μεμονωμένη περίπτωση βροχόπτωσης, εκείνοι μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί χωρίς το κόστος διαμονής.Το νησί είναι γνωστό για την 10μηνη παραμονή του Ναπολεόντα Βοναπάρτη μετά την εξορία του από τη Γαλλία.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ