Νεκρή 51χρονη που έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο του υπουργείου Τουρισμού

Νεκρή 51χρονη που έπεσε στο κενό: Μια τραγική υπόθεση συγκλονίζει την Αθήνα, καθώς μια γυναίκα 51 ετών έχασε τη ζωή της το πρωί της Δευτέρας (20/4), όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε στο κενό από τον δεύτερο όροφο του κτηρίου του Υπουργείου Τουρισμού.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 8:30 το πρωί, στο κτήριο που βρίσκεται στη λεωφόρο Αμαλίας 12, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πτώση της γυναίκας προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των Αρχών, ενώ στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η 51χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ωστόσο, δυστυχώς, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της, καθώς τα τραύματα που έφερε ήταν βαρύτατα.

Οι συνάδελφοί της είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό περιστατικό

Σοκ και θλίψη επικρατούν στους συναδέλφους της στο Υπουργείο, οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο και απρόσμενο γεγονός που έχει βυθίσει όλους σε πένθος. Πολλοί δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν τι συνέβη, ενώ γίνεται λόγος για μια γυναίκα που ήταν γνωστή στον εργασιακό της χώρο.

Οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες της πτώσης. Αν και όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, το σενάριο της αυτοχειρίας φαίνεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, να είναι το επικρατέστερο.

Παράλληλα, αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, καθώς και από συναδέλφους της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση και να αποκλειστούν ή να επιβεβαιωθούν πιθανά σενάρια.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και περισσότερα στοιχεία αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Νεκρή 51χρονη που έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο του υπουργείου Τουρισμού
Νεκρή 51χρονη που έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο του υπουργείου Τουρισμού


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ