Κίνα: Αγόρασε αυτοκίνητο με κέρματα – Τρεις ημέρες μετρούσαν τα χρήματα

Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τις πρωτοφανείς σκηνές του μετρήματος των νομισμάτων.

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι υπάλληλοι μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Κίνα, όταν μια πελάτισσα πήγε να πληρώσει το αυτοκίνητο που ήθελε να αγοράσει με 66 σακούλες γεμάτες κέρματα.

Αφού είχε κάνει την παραγγελία της για ένα Volkswagen Passat, το οποίο κοστίζει 190.000 yuan (περίπου 24.660 ευρώ), η γυναίκα μπήκε μέσα να το παραλάβει, σέρνοντας τις βαριές σακούλες με τα νομίσματα μέσα στο κατάστημα.

Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τις πρωτοφανείς σκηνές του μετρήματος των νομισμάτων. Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνονται πολλοί υπάλληλοι να κάθονται στο πάτωμα και να μετρούν με τα χέρια προσεκτικά το τεράστιο «βουνό» των κερμάτων, το οποίο εκτιμάται ότι ανερχόταν γύρω στα 130.000 yuan (16. 873 ευρώ).

 

Η γυναίκα, είναι ιδιοκτήτρια ενός μικρού εστιατορίου και πήρε όλα τα νομίσματα από τους πελάτες της, σύμφωνα με το Cangzhou Daily. Αποφάσισε να τα βάλει στην άκρη, καθώς το να τα καταθέσει στην τράπεζα, θα αποτελούσε για αυτήν μεγάλο πρόβλημα.

Αφού τα μάζευε επί δέκα χρόνια στο σπίτι της, είδε ότι είχαν συγκεντρωθεί αρκετά για να μπορέσει να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέβαλε με επιτυχία 131.492 yuan (17.060 ευρώ) σε κέρματα, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα μεταφερθούν ηλεκτρονικά.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here