MasterChef: Το πρώτο μήνυμα της Σπυριδούλας μετά την ήττα της! Το «ευχαριστώ» και τα τρυφερά λόγια!


H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Master Chef δεν κατάφερε να τιθασεύσει την πολυλογία της ούτε και τώρα που τελείωσε το παιχνίδι! 

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής, η 25χρονη Βολιώτισσα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο της μήνυμα μετά τον τελικό.

«Το ταξίδι και για μένα έφτασε στο τέλος του.. ένα ταξίδι γεμάτο γνώσεις εμπειρίες φιλίες γέλια κλάματα νεύρα και πολλά άλλα…. είμαι ευγνώμων που το έζησα όλα αυτό.. ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι και το κάνανε ξεχωριστό για μένα…. και φυσικά τον υπέροχο Νέο Έλληνα Μάστερ Σεφ… Συγχαρητήρια σε όλους μας για την προσπάθεια που κάναμε… άλλοι φύγανε νωρίς άλλοι φύγανε πιο αργά αλλά δεν αλλάζει κάτι με αυτό… Είμαστε όλοι νικητές και ο μεγαλύτερος είναι ο Μανωλαρας μας… Ο Παριανός μαραθωνιοδρομος από το Άμστερνταμ….. ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπέροχους 3 κριτές ανθρώπους λεβέντες που είχαμε δίπλα μας τόσο καιρό….

Δείτε στην παρακάτω gallery τι άλλο έγραφε στο μήνυμά της η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που… έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ