Η Κορινθίου αποκάλυψε πώς η κόρη της αντιλαμβανόταν από μικρή την αναγνωρισιμότητα των γονιών της


Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την κόρη της, την καθημερινότητά τους και την απόφαση εκείνης ξκοαι του Γιάννη Αϊβάζη να μην φαίνεται το προσωπάκι της Ισμήνης στις φωτογραφίες.

Παράλληλα, μίλησε για την απόφασή της να κυκλοφορήσει παιδικό βιβλίο και εξομολογήθηκε τη συμβολή της κόρης της στην πραγμάτωση αυτής της της απόφασης.

Θέλω να αφήσουμε τη Μαρία Κορινθίου του θεάτρου, του κινηματογράφου, του instagram και να μιλήσουμε για την καθημερινότητα της Μαρίας.

Η καθημερινότητα μου μεταβάλλεται κάθε χρόνο ανάλογα με τις υποχρεώσεις και το πρόγραμμα της Ισμήνης. Μέχρι να γίνει η κόρη μου 6 ετών ήμουν σπίτι μαζί της. Είχα μόνο θέατρο και καμία άλλη επαγγελματική υποχρέωση. Μόλις την κοίμιζα, έκανα πρόβες.

Πλέον, μπορώ να κάνω πολλά πράγματα όσον αφορά τα επαγγελματικά μου, αλλά δεν παύω να είμαι και μια μαμά που θα σηκωθεί κάθε μέρα στις 6.30 το πρωί, θα ετοιμάσει το παιδί της για το σχολείο και θα το βάλει στο σχολικό. Από τις 8.00 μέχρι τις 4.00, που η Ισμήνη είναι στο σχολείο, θα κανονίσω να βάλω όλα τα ραντεβού για τη δουλειά μου. Στις 4.00 είμαι πάντα στο σπίτι για να την παραλάβω, να της μαγειρέψω και να καθίσουμε να διαβάσουμε.

“Οταν η Ισμήνη ήταν πιο μικρή, πώς αντιλαμβανόταν την αναγνωρισιμότητα των γονιών της;

Όταν ήταν πιο μικρή και μας ρωτούσε «τι είναι ηθοποιός;», της έλεγα πως είναι αυτός που λέει παραμύθια στον κόσμο. Η Ισμήνη αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για να γράψω το παιδικό βιβλίο με τίτλο Η Παραμυθοποιός, το οποίο θα κυκλοφορήσει τέλη Μαίου από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο. Η συγκεκριμένη ιστορία έχει διάλογους και ατάκες που έχουν ειπωθεί από μένα και την Ισμήνη. Μάλιστα, μέρος της εικονογράφησης του βιβλίου το έχει επιμεληθεί η ίδια η Ισμήνη και είμαι πολύ περήφανη για αυτό.

Επιστρέ­φοντας σε αυτό που με ρώτησες, θυμάμαι πως, όταν ήταν πιο μικρή και ο κόσμος ερχόταν και προσπαθούσε να την προσεγγίσει, δεν της άρεσε καθό­λου. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί το πώς κάποιοι άνθρωποι που θαυμάζουν τη μαμά και τον μπαμπά της μπορούν να έρχονται να της μιλάνε. Ακόμα και στον δρόμο, όταν έβλεπε φωτογράφους, τους φώναζε και κρυβόταν. Δεν τους ήθελε καθόλου. Εμείς, ως γονείς, οφεί­λαμε να την προστατέψουμε και είχαμε εξαρχής στείλει επιστολή στα περιοδικά να μη φαίνεται το παιδί. Αυτό ήταν κι που σεβάστηκαν τα ΜΜΕ.

Σε λίγους μήνες θα γίνει 11 ετών. Σήμερα πλέον πώς αντιμετωπίζει το κομμάτι της δημοσιότητας που περιβάλλει τη ζωή σας;

Τα τελευταία δυο χρόνια αντιλαμβά­νεται πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια της ένα περιοδικό όπου ήμασταν όλοι μαζί και εκείνη είχε πίξελ στο πρόσωπο και την ενόχλησε. Μου είπε «Γιατί το δικό μου πρόσωπο είναι θολό;».

Το πήρε σαν απόρριψη, αλλά της εξήγησα πώς έχουν τα πράγματα και ότι όλο αυτό γίνεται για να την προστατέ­ψουμε. Της φάνηκε περίεργο όταν πήγε ο Γιάννης στο σχολείο της και τον χαιρέ­τησαν οι συμμαθήτριες της. Τις κοι­τούσε περίεργα και, όταν την πήρε να φύγουν, του είπε «Είσαι διάσημος;». Γενικά, τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης την έχουμε προστατέψει πολύ από το κομ­μάτι των media και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε μέχρι να μεγαλώσει.

Πηγή: People

Μαρία Κορινθίου

Με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ