Αυτή είναι η πρώτη λέξη που είπε ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου (pics)

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει τις αποκαλύψεις

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, απαντά στις ερωτήσεις των followers, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν μας αφήνει με απορίες.

Αφού απάντησε τι θα γίνει με τη βάφτιση του γιου της, Μάξιμου και πολλά άλλα, δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση «ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπε ο γιος της».

Η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει:
«Είναι πολύ δύσκολος ο πρώτος καιρός με το παιδί. Δεν έχει σχέση με τις εικόνες της διαφήμισης. Και είναι δική μας δουλειά να δώσουμε στον άντρα μας με ψυχραιμία να καταλάβει τι μας συμβαίνει και να ζητήσουμε βοήθεια. Κανένας άντρας δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί εσύ μπορεί να μη χαίρεσαι.

Εγώ, επειδή δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στην εγκυμοσύνη, τα βρήκα σκούρα όταν γεννήθηκε ο Μάξιμος. Δεν πέρασα κατάθλιψη, αλλά υπήρχαν στιγμές που ήμουν σε απόγνωση από την κούραση, την αϋπνία, την αγωνία, το άγχος, τις ευθύνες, το άγνωστο, τις ορμόνες… Αν ο σύντροφός σου δεν είναι δίπλα σου να σε στηρίξει, αλλά κάθεται απέναντί σου και σε κρίνει, σε διέλυσε. Ευτυχώς, ο Φίλιππος ήταν απίστευτα υποστηρικτικός».

Δείτε παρακάτω ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπε ο Μάξιμος:

Η πρώτη λέξη του Μάξιμου ήταν… «Μπαμπά»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here