Euroleague: Ανανέωσε και με Σιμόν η Αναντολού Εφές.


Η Αναντολού Εφές συνεχίζει να κλείνει τα “ανοιχτά μέτωπα” στην ομάδα και μετά τους Αταμάν και Ντάνστον, ήρθε η ώρα του Κρούνισλαβ Σιμόν να ανανεώσει το συμβόλαιό του και για τα επόμενα χρόνια.

Η εξαιρετική φετινή πορεία της Αναντόλου Εφές στη Euroleague, διατήρησε τον Έργκιν Αταμάν στον πάγκο της ομάδας και ο Τούρκος κόουτς φτιάχνει ομάδα διετίας για να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης.

Ο πρώην προπονητής της Γαλατασαράι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο έτη και το ίδιο φροντίζει να κάνει και με τους παίκτες που θέλει στο ρόστερ του, αφού μετά τον Μπράιαν Ντάνστον και ο Κρούνισλαβ Σιμόν υπέγραψε διετή συμφωνία, παρότι έχει φθάσει πια τα 34 του χρόνια.

Ο Κροάτης γκαρντ ολοκλήρωσε τη σεζόν ως βασικός παίκτης της ομάδας, έχοντας 9,4 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,3 λάθη κατά μέσο όρο σε 37 παιχνίδια Ευρωλίγκας με χρόνο συμμετοχής κοντά στα 25 λεπτά και έτσι κέρδισε την παραμονή του στο σύλλογο. Η ανανέωση του συμβολαίου του μάλιστα ανακοινώθηκε και επίσημα από την Εφές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ