Με Γιόκιτς η Σερβία στο Μουντομπάσκετ.


Ο Νίκολα Γιόκιτς επιβεβαίωσε ότι θα δώσει το “παρών” στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, ενισχύοντας την εθνική Σερβίας, η οποία και γίνεται πια από τα φαβορί για μία διάκριση στη διοργάνωση.

Στην Ελλάδα άπαντες περιμένουν να δουν τον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο να φοράει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας, αντίστοιχη όμως είναι και η περίπτωση του Νίκολα Γιόκιτς για τη Σερβία.

Ο κορυφαίος σέντερ του κόσμου τη φετινή σεζόν, έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις με τους Ντένβερ Νάγκετς και αναδείχθηκε καλύτερος ψηλός της διοργάνωσης, γεγονός που φαίνεται ότι του έχει… ανοίξει την όρεξη και για ένα μετάλλιο, όπως δήλωσε και ο ίδιος. Οι δηλώσεις του Γιόκιτς

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όλα όσα έκανα φέτος στο ΝΒΑ. Είχα μία εξαιρετική χρονιά, έπαιξα στο All Star Game, βρέθηκα στην καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ. Για εμένα, το κερασάκι στην τούρτα της φετινής σεζόν θα ήταν ένα μετάλλιο με την Εθνική ομάδα της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύω ότι η Σερβία μπορεί να το κατακτήσει. Είμαι απόλυτα προετοιμασμένος να δώσω το καλύτερο που μπορώ προκειμένου να πετύχουμε αυτό το στόχο»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ