Πόσες εταιρείες δεν θα δώσουν το παρόν στην έκθεση της Φρανκφούρτης;


Το έχουμε γράψει αρκετές φορές πως οι παραδοσιακές εκθέσεις αυτοκινήτου μπορεί να διατηρούν τη λάμψη τους για τους επισκέπτες τους, κυρίως γιατί βλέπουν όλα τα αυτοκίνητα συγκεντρωμένα και μεταξύ τους κάποια που σπάνια τα συναντούν μπροστά τους, αλλά όχι και για τους εκθέτες. Δηλαδή τις αυτοκινητοβιομηχανίες και η επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης έρχεται να το επιβεβαιώσει με τρόπο που δεν χωρά άλλη ερμηνεία.

Και αυτό γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ 14 συνολικά κατασκευαστές έχουν ανακοινώσει πως δεν θα δώσουν το παρόν τους αχανείς εκθεσιακούς χώρους της γερμανικής μητρόπολης. Πρώτη και καλύτερη η Volvo, η οποία έχει εδώ και καιρό αποφασίσει πως θα είναι παρούσα σε μια μόνο ευρωπαϊκή έκθεση και συγκεκριμένα σε αυτήν της Γενεύης. Επίσης δεν θα υπάρχουν περίπτερα των Rolls Royce και Aston Martin, ένας λόγος είναι ότι οι πελάτες τους μάλλον δεν επισκέπτονται εκθέσεις, αλλά και των Chevrolet και Cadillac.

Απούσες θα είναι όλες οι μάρκες που αποτελούν τον όμιλο Renault- Nissan- Mitsubishi, δηλαδή πέρα από τις τρεις βασικές θα λείπουν και οι Alpine και Dacia. Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο άλλος γαλλικός όμιλος, αυτός της PSA, μόνο που εδώ θα υπάρχει μια εξαίρεση, αυτή της Opel που είναι «εντός έδρας». Απούσα και η Mazda, ενώ οι Tesla και η FCA δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα δώσουν το παρόν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ