Ανέκδοτο: Στο ζωολογικό κήπο

25/05/2019 10:36

Ο σύζυγος με τη σύζυγο πήγαν στον ζωολογικό κήπο και μετά από αρκετή περιπλάνηση έφτασαν μπροστά από το κλουβί του γορίλα .
Ο γορίλας βλέποντας τη γυναίκα άρχισε να γρυλίζει και κάνει χειρονομίες .
Ο σύζυγος γυρνά στη σύζυγο και της λέει «αγάπη μου ο γορίλας σε γουστάρει » » άντε καλέ » απαντά η σύζυγος .
» Αν ξεκουμπώσεις το πουκάμισό σου να δεις πως θα κάνει » ξαναλέει ο σύζυγος . Γεμάτη περιέργεια η σύζυγος ξεκουμπώνει μερικά κουμπιά του πουκαμίσου της και ώ του θαύματος ο γορίλας σχεδόν χοροπηδούσε στο κλουβί .
» Είδες ; » λέει ο σύζυγος » αν βγάλεις και τη φούστα σου εκεί να δεις »
» Μα … » λέει η γυναίκα » Θα μας δει ο κόσμος » , » Έλα τώρα , ο κήπος έχει σχεδόν αδειάσει και εδώ δεν υπάρχει ψυχή » απαντά ο άνδρας της και την πείθει . Πράγματι η γυναίκα γδύνεται και ο γορίλας στο κλουβί έχει τρελαθεί κάνει τούμπες , τραντάζει τα κάγκελα …
Με μία αποφασιστική κίνηση ο σύζυγος πιάνει τη γυναίκα του και την βάζει μέσα στο κλουβί . Ο γορίλας έφθασε στο απόγειο , η γυναίκα φώναζε » Που πας , που με αφήνεις , θα με ξεσκίσει , θα μου πετάξει τα μάτια έξω , βοήθεια … » και ο σύζυγος αποκρινόμενος της λέει: » Αγάπη μου πες του ότι λες και σε μένα » » Πες του ότι έχεις ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ »

ΠΗΓΗΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης