Η Emilia Clarke εξηγεί γιατί απέρριψε τον ρόλο στις “50 Αποχρώσεις του Γκρι”


Όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Παράλληλα με τον χαρακτηριστικό της ρόλο στο Game Of Thrones η Emilia Clarke αποκάλυψε πρόσφατα πως είχε δεχθεί πρόταση για τον ρόλο της Anastasia Steele στην ταινία “50 Αποχρώσεις του Γκρι” τον οποίο όμως αρνήθηκε.

Η Βρετανίδα ηθοποιός εξήγησε πως είχε βαρεθεί να τη ρωτάνε για τις γυμνές σκηνές της στη δημοφιλή σειρά του HBO έτσι η ίδια φοβήθηκε πως αν δεχόταν την πρόταση θα ταυτιζόταν με ρόλους που περιέχουν γυμνό.

“Την τελευταία φορά που ήμουν γυμνή μπροστά στην κάμερα ήταν πριν από πολύ καιρό και παρόλα αυτά είναι η μοναδική ερώτηση που μου κάνουν ακόμη επειδή είμαι γυναίκα. Είναι απίστευτα ενοχλητικό αλλά το έκανα συγκεκριμένα για έναν χαρακτήρα. Δεν το έκανα για να μπορεί κάποιος να κοιτάει το στήθος μου. Έτσι όταν μου προτάθηκε ο ρόλος ήταν αδύνατο να δεχθώ”.

Στον πιο διάσημο ρόλο της καριέρας της η Emilia Clarke γύρισε μερικές γυμνές σκηνές με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρώτη σεζόν που γεννήθηκαν οι δράκοι της. “Είπα σχεδόν αμέσως ότι δεν μπορώ να το κάνω. Έκανα το ελάχιστο που μπορούσα και το αφήνω πίσω μου. Δεν υπήρχε περίπτωση οικειοθελώς να βρεθώ ξανά στην ίδια κατάσταση και να με ρωτούν όλοι για τις γυμνές, αισθησιακές σκηνές”, πρόσθεσε στο τέλος.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ