Αδριατική Λίγκα: Χαμός στη γενική συνέλευση. Αναβολή στο αίτημα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού


Χάος επικράτησε στη γενική συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας, με αποτέλεσμα η εξέταση των αιτημάτων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να παίρνει… παράταση.

Κάτι από τις συναντήσεις των παραγόντων των ομάδων στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ θύμισε η Γενική Συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας, στην οποία θα έπεφτε στο τραπέζι και το αίτημα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ύστερα από έξι ώρες συζητήσεων, δεν βγήκε λευκός καπνός.

Ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός μπορεί να περίμεναν να μάθουν τις εξελίξεις για την υπόθεση τους, ωστόσο η Αδριατική Λίγκα έχει σε προτεραιότητα δικά της θέματα που την απασχολούν, τα οποία, μάλιστα, προκάλεσαν μεγάλη ένταση.

Συγκεκριμένα, η Μπουντούτσνοστ αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού δεν πέρασαν τα αιτήματά της που είχαν να κάνουν με τους τελικούς με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια. Η ομάδα του Μαυροβουνίου ζήτησε να ακυρωθούν οι τελικοί και να αποχωρήσει ο γενικός διευθυντής της Λίγκας, Κρέσιμιρ Νόβοσελ, ωστόσο κανέναν από τα δύο αιτήματα της δεν έγιναν δεκτά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το θέμα του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού πήρε παράταση για το επόμενο συμβούλιο της λίγκας. Μάλιστα, συμφωνήθηκε να υπάρχουν και εκπρόσωποι των δύο ελληνικών ομάδων, για να μιλήσουν μαζί τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ