Σταλόνε: Μιλάει για Rocky, Rambo και… τον “Εξολοθρευτή” Σβαρτσενέγκερ. Video


Ο διάσημος πρωταγωνιστής Σιλβέστερ Σταλόνε εκμυστηρεύτηκε σε κινηματογραφόφιλους στις Κάννες πως δεν περίμενε ποτέ του ότι θα τα καταφέρει στη βιομηχανία του θεάματος, εξαιτίας του ατυχήματος που είχε κατά τη γέννησή του, που τον έκανε να μιλάει ακατάληπτα, ένα πλέον από τα χαρακτηριστικότερα γνωρίσματά του.

Ο 72χρονος σήμερα Σιλβέστερ Σταλόνε εδραίωσε τη φήμη του στη μεγάλη οθόνη με τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Rocky για να αναδειχθεί κατόπιν σε έναν από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές ταινιών δράσης του Χόλιγουντ, όπως το Rambo.

Όμως, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όταν έκανε τα πρώτα βήματά του στον κινηματογράφο, το πρόβλημα στην ομιλία του είχε μπερδέψει τους παραγωγούς ταινιών αλλά και συναδέλφους του σαν τον πρωταγωνιστή του Εξολοθρευτή Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Σταλόνε: Χιούμορ για την ομιλία του!

“Δεν πίστευα ότι θα έκανα καριέρα στον κινηματογράφο” σημείωσε ο Σταλόνε, στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, όπου προσεκλήθη να μιλήσει σε έναν φόρο τιμής για την καριέρα του.

“Όταν επιχειρούσα να βρω δουλειά σε διαφημιστικά, ο σκηνοθέτης μου έλεγε «Τι λες, τι γλώσσα μιλάς;»”.

“Κατάλαβα ότι δεν ήταν καλά τα πράγματα όταν ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μου είπε «Έχεις μια προφορά»”, πρόσθεσε ο Σταλόνε.

“Κι εγώ απαντούσα, «Εγώ έχω προφορά;» Με συγχωρείτε, τί; Ο Άρνολντ κι εγώ θα έπρεπε να ανοίξουμε μια σχολή για ορθοφωνία. Θα ήταν τέλειο”.

Τον Αμερικανό ηθοποιό υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το πλήθος, κατά την άφιξή του στην εκδήλωση, ενώ εκείνος χαιρέτισε τον κόσμο φωνάζοντας “Yo”.Σταλόνε: Οι διασημότεροι ρόλοι του

“Ο Ράμπο βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκοτεινότερη πλευρά της φύσης με την οποία δυστυχώς πολλοί άνθρωποι ζουν μαζί διότι νιώθουν απομονωμένοι” εξήγησε ο Σταλόνε περιγράφοντας τον βετεράνο του Πολέμου του Βιετνάμ.

“Ο Ρόκι είναι διαφορετικός, είναι πιο αισιόδοξος, συνειδητοποιεί ότι δεν είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, όμως προσπαθεί να γίνει ξεχωριστός” επισήμανε μιλώντας για τον Ιταλό – Αμερικανό μποξέρ.

Μάλιστα για τον ρόλο του Ρόκι οι παραγωγοί δεν ήθελαν τον ίδιο, όπως αποκάλυψε ο Σταλόνε.

“Οι παραγωγοί ήθελαν τον Μπαρτ Ρέινολντς, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Θα προτιμούσαν ένα καγκουρό παρά εμένα”.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ