Πρωταγωνιστές της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» συναντήθηκαν ξανά μετά από 16 χρόνια! (Photos)


Όσο ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή της επιτυχημένης σειράς «Το Καφέ της Χαράς», οι ήρωες βρίσκονται ξανά.

Τον τηλεοπτικό «Λευτέρη» και την τηλεοπτική του σύζυγο «Κανέλα» τους θυμόμαστε έντονα από την υπεροχή και κατά κάποιο τρόπο ρεαλιστική σχέση που είχαν «χτίσει» ως ανδρόγυνο στη σειρά.

Οι δυο πρωταγωνιστές συναντήθηκαν και πάλι 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η Φωτεινή Ντεμίρη πρόσφατα βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και πόζαραν μαζί, θυμίζοντας μας όλες εκείνες τις απίθανες κοινές τηλεοπτικές τους στιγμές.

«Με την τηλεοπτική σύζυγο… ΞΑΝΑ ΜΑΖΊ…. #καφετηςχαρας», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία τους.

Όσο για την επιστροφή της σειράς;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο gossip-tv.gr ο Χάρης Ρώμας είχε αποκαλύψει: «Όλοι οι ηθοποιοί της σειράς θα περάσουν. Κάποιοι παίζουν από την αρχή μέχρι το τέλος, κάποιοι άλλοι θα περάσουν με κάποια κομμάτια, αλλά όλοι θα είναι εκεί.

Το σενάριο είναι καινούργιο και ο καθένας θα εμφανιστεί με διαφορετικό τρόπο. Θα δούμε καινούργια πρόσωπα. Δεν είναι άνθρωποι που γνωρίζετε, είναι πρόσωπα που έχουμε επιλέξει για να κάνουν μεγάλη επιτυχία και θα παίξουν τους ρόλους που έχουμε φανταστεί».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ