Μαρία Κορινθίου: «Ακόμα τον ζηλεύω τον Γιάννη και με ζηλεύει»


H Μαρία Κορινθίου μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, παραδεχόμενη ότι ακόμη ο ε΄νας ζηλεύει τον άλλον.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι η κόρη της ζητούσε επίμονα αδερφάκι και θυμήθηλε την περίοδο όπου βίωσε επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Ισμήνη σας έχει ζητήσει ποτέ αδελφάκι;

Μας το ζητούσε επίμονα μέχρι και πρόπερσι, σε σημείο να με κάνει να νιώθω τύψεις που δεν της έχουμε κάνει. Τα τελευταία, όμως, δύο χρό­νια αυτό έχει αλλάξει. Μας λέει με νάζι «Δεν θέλω αδελφάκι, γιατί εγώ είμαι το μονάκριβο σας. Κι αν απο­κτήσω αδελφάκι, δεν θα είμαι πια το μονάκριβο σας».

Με τον Γιάννη το είχατε σκεφτεί στο παρελθόν να μεγαλώσετε την οικογένεια σας

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται ή δεν γίνονται. Μετά τη γέννηση της Ισμή­νης πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη και μέσα μου δεν ήθελα να προχωρήσω σε δεύτερη εγκυμοσύνη. Όταν την ξεπέρασα, και η Ισμήνη ήταν πλέον στο δημοτικό, επαναδραστηριοποιήθηκα στη δουλειά μου και έδωσα εκεί βαρύτητα. Τώρα την ενέργεια μου τη μοιράζω τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή, κάτι που δεν γινόταν πριν, καθώς όλο το βάρος το είχα ρίξει στο παιδί.

Με τον Γιάννη είστε ζευγάρι δώ­δεκα χρόνια. Ο γάμος σας έχει πε­ράσει κάποια σοβαρή κρίση μέσα σε αυτό το διάστημα;

Σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση, είτε φιλική είτε γονεϊκή είτε ερωτική, θα υπάρξει κάποια στιγμή κρίσης. Στη δική μας περίπτωση, υπήρχαν στιγμές ρήξης και καθημε­ρινής διαφωνίας. Μπορεί δηλαδή κάποιες μέρες να μην ήμασταν καλά μεταξύ μας, του τύπου «Σήμερα ας μην πολυμιλήσουμε». Είμαστε τρελοί, αλλά το βρίοκουμε. “Οταν βλέπω πως ο Γιάννης έχει νεύρα, του λέω «Άσε με, δεν έχω όρεξη, πάω να κοιμηθώ».”Οταν είμαι εγώ τσιτωμένη, θα κάνει μια συγκεκριμένη γκριμάτσα και θα μου πει «Όχου, νεύρα έχεις; Ηρέμησε». Με λίγα λόγια, ο ένας έχει βρει τα κουμπιά του άλλου.

Είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του;

Είμαι, αλλά με έναν διαφορετικό τρότπο απ” ό,τι στο παρελθόν. Πάντα θα τον πάρω να δω τι κάνει αν περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Κι αν δεν ση­κώσει το τηλέφωνο, θα ξαναπάρω! Ακόμα τον ζηλεύω και με ζηλεύει, σε υγιή πλαίσια.

Ετοιμάζεις ταινία, βιβλίο και περι­οδείες με τη Νεράιδα και το Παλη­κάρι. Στην τηλεόραση ως παρουσιαστρια θα σε δούμε; Τα κανάλια σε θέλουν!

Κάθε χρόνο μου γίνονται προτάσασεις για παρουσίαση εκπομπής, αλλά επιμένω στο «όχι». Φέτος, δεν μου έχει γίνει ακόμα, αλλά συνήθως αυτά έρχονται τον Ιούνιο. Κάποια στιγμή θα το κανω, αν αυτό που θαμου προ­ταθεί με αντιπροσωπεύει.

Πηγή: People

Το ζευγάρι στις διακοπές του

Σε μια τρυφερή λήψη


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ