Γιώργος Κωνσταντίνου: «Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία δεν είναι τι θα παίξεις πάνω στη σκηνή»


Έχει πρωταγωνιστήσει σε επικές ελληνικές ταινίες, ανάμεσα τους και εκείνες που έχει γράψει ο ίδιος: Η δε Γυνή να Φοβήται τον Άν­δρα, Εύπνα Βασίλη, Γάμος αλά Ελληνικά Καλώς “Ηρθε το Δολά­ριο.

Επί 60 χρόνια ο Γιώργος Κωνσταντίνου αλωνίζει στη σκηνή, μεταπηδώντας με ευκολία από την επιθεώρηση και την κωμωδία στους σοβαρούς ρόλους ρεπερτορίου και αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές κάθε φορά. Αμπιγιέρ, Άθλιοι, Ο Ηλίθιος, Ειρήνη, Εκκλησιάζονσες και τόσα άλλα.

«Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία δεν είναι τι θα παίξεις πάνω στη σκηνή, αλλά πώς θα το παίξεις και πόσο το πιστεύεις. Αυτό που έκανα το έκανα γιατί ήθελα να το κάνω, γιατί το πίστευα, ανεξαρτήτως αν διαφωνούσα με την επιθεώρηση, με το είδος, με το έργο. Εγώ, όμως, έπρεπε να το υπηρετήσω από μέσα μον, αληθινά, με την ψυχή μου» είπε στο Downtown.

Τον φετινό χειμώνα ήταν ένας γερο-Κρητικός έξω καρδιά στη Νεράιδα και το Παλικάρι, ενώ το καλοκαίρι θα συμμετάσχει στην άτιτλη ακόμα υπερπαραγωγή των Ρέππα – Παπαθανασίου, στο Παρκ.

Τον ερχόμενο χειμώνα θα παίξει στη Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια, του Στράτη Μυριβήλη. Και στο μέλλον ονειρεύεται να παίξει και άλλους μεγά­λους ρόλους: «Νιώθω ότι μπορώ να κάνω πολύ καλά οποιονδήποτε ρόλο της ηλικίαςμον. Νιώθω ότι θα τον κατάφερνα, θα τον κατάπινα».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ