Τάκης Παπαματθαίου: Δεν θα πιστεύετε τι φοβία έχει


Παίζει στον «Κατά φαντασίαν ασθενή», του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, που ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 3 Ιουλίου.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για την τελευταία φορά που είχε κάποια φοβία, έπαιξε κιθάρα, σκέφτηκε να αλλάξει επάγγελμα και του έκαναν παρατήρηση οι γείτονες.

Είχες κάποια φοβία;

«Δεν περνάω ποτέ κάτω από σκαλωσιές. Δηλαδή, αν καθώς περπατάω στον δρόμο δω σκαλωσιά, θα προτιμήσω να κάνω τον κύκλο. Δεν ξέρω αν είναι φοβία. Μάλλον αισθητικά δεν μου ταιριάζει, σαν εικόνα. Τα vibes που λέμε».

Έπαιξες ένα ωραίο κομμάτι στην κιθάρα;

Προχθές με φίλους στο σπίτι. Καθάμασταν στον καναπέ και έπαιξα το «Comendante Che Guevara». Θυμηθήκαμε τα φοιτητικά μας χρόνια».

Σου έκαναν παρατήρηση οι γείτονες:

«Εγώ τους κάνω συνήθως, γιατί φωνάζουν και με ξυπνούν από τις 08:00 το πρωί».

Σκέφτηκες να αλλάξεις επάγγελμα;

«Από μικρός ήθελα να γίνω επαγγελματίας σκακιστής – αυτό είναι το μεγάλο μου πάθος, το σκάκι. Και να γυρίζω τον κόσμο με μια βαλίτσα στο χέρι, παίζοντας σε διάφορα τουρνουά.

Παρακολούθησες μια ωραία ταινία;

«Πριν από δύο εβδομάδες είδα πάλι την αγαπημένη μου ταινία, το Romeo and Juliet, του Zefirelli. Πιτσιρικάς, μόλις είχε βγει, την είχα δει δεκαπέντε φορές.

Είχες μία ένοχη απόλαυση;

«Το σεξ πιάνεται ως ενοχή;», λέει στο People.

Τάκης Παπαματθαίου

Τάκης Παπαματθαίου

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ