Μαρίνα Ασλάνογλου: «Το παιδί μου είναι η βασική μου προτεραιότητα»


Η Μαρίνα Ασλάνογλου επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι, ενάμησι χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτο της παιδιού, καρπό του έρωτά της με τον  Δημοσθένη Πέππα.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι άλλαξε η ζωή της, ενώ παραδέχτηκε ότι η μητρότητα συνεπάγεται υποχρεώσεων.

Η επιστροφή σου στα καλλιτεχνικά δρώμενα σηματο­δοτείται μέσα από το ιδιαίτερο έργο της Λίλιαν Χέλμαν «Ψίθυροι». Τι σε έκανε να πεις «ναι»;

Κατ” αρχάς, είναι ένα έργο που το ήξερα από πριν, για­τί μου το είχαν δώσει να το διαβάσω, και υπήρχε στο συρτάρι μου με διάφορα θεατρικά. Όταν, λοιπόν, με πήρε τηλέφω­νο ο Αλέξανδρος Κοέν και μου τα πρότεινε, ήξερα ακριβώς το έρ­γο, τον ρόλο που ήθελε και απλά το διάβασα ξανά για να το θυμη­θώ.

Είπα αμέσως το «ναι» γιατί είναι ένα πάρα πολύ ωραίο έργο και, παράλληλα, θα συνεργαζόμουν με τη Μαρίνα Ψάλτη, τον Αλέξανδρο Κοέν, την Αλεξάνδρα Παντελάκη, τη Βάνα Παρθενιάδου κ.ά. Ήταν μία ωραία συγκυρία για να συμπλέξουμε μαζί. Είμαι πολύ χαρού­μενη που βρίσκομαι σ” αυτή τη δουλειά, ειδικά έπειτα από ενάμιση χρόνο που είχα σταματήσει λόγω του παιδιού.

Σου έλειψε η επαφή με τον κόσμο, μέσω του θεάτρου, αυτόν τον ενάμιση χρόνο;

Ένας ηθοποιός θέλει πάντα να εκφράζεται και όταν δεν το κάνει αυ­τό του λείπει. Όμως εγώ είχα έναν άλλο ρόλο να αναλάβω, πολύ ση­μαντικό και ουσιαστικό, οπότε δεν μου έλειπε. Ήθελα να καθίσω με το παιδί μου, να περνάμε χρόνο μαζί. Επέστρεψα στα πράγματα γιατί ήξερα ότι θα είναι για ένα μικρό διάστημα. Δεν ήθελα να μπω σε μία παράσταση που θα ήταν για όλη τη σεζόν, τουλάχιστον για φέ­τος. Συγκυριακά με βόλεψε πάρα πολύ. Από την άλλη, το καλό με το δικό μου επάγγελμα είναι ότι είσαι όλη μέρα με το παιδί, κάνεις πράγματα με το παιδί και το βράδυ πας και κανείς την παράσταση. Δηλαδή περνάω μαζί του ποιοτικό χρόνο.

Όση ώρα μιλάμε διαπιστώνω ότι είσαι ακόμα πιο ήρεμη από τα προηγούμενα χρόνια. Σε τι βαθμό σε άλλαξε ο ερχομός του Κωνσταντίνου;

Ο ερχομός ενός παιδιού, πέρα από χαρά και ευτυχία που σε πλημ­μυρίζει, σου δημιουργεί κάποιες υποχρεώσεις. Πλέον, είναι η βα­σική μου προτεραιότητα και δεν σκέφτομαι μόνο για έναν αλλά για τρεις. Σκέφτομαι για όλη την οικογένεια. Κάνω πράγματα που στην καθημερινότητα μου δεν τα έκανα, δηλαδή μαγειρεύω κάθε μέρα, κάνουμε δραστηριότητες κ.ο.κ.

Και όλες οι αλλαγές έγιναν σε μία καλή φάση της ζωής σου…

Ναι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που σε καλύπτει σε όλα τα επίπε­δα και είσαι ευτυχισμένη και ερωτευμένη, αυτό που ακολουθεί εί­ναι να μεγαλώσει ο καρπός του ερωτά σας με ένα παιδί.

Πηγή: My tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ