«Δεν είχα σκοπό να πάω στο MasterChef. Ήμουν στη χειρότερη φάση της ζωής μου» (photos)

Η ζωή από την πρώτη στιγμή τού έδειξε το σκληρό της πρόσωπο και μαζί με εκείνον βιώσαμε και εμείς το δράμα του μετά τη συμμετοχή του στο MasterChef.

Το ριάλιτι μαγειρικής που έλαβε τέλος την περασμένη Τετάρτη μετά τη νίκη του Μανώλη Σαρρή έναντι της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, μας βοήθησε να μάθουμε πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή του και να σκύψουμε πάνω από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο ίδιος αποκάλυψε: «Δεν είχα δηλώσει συμμετοχή, ούτε είχα σκοπό να πάω στο MasterChef. Εξάλλου, εκείνη την περίοδο εργαζόμουν ως μάγειρας σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Μια μέρα, την ώρα που ήμουν στο σπίτι και ξεκουραζόμουν, χτύπησε το τηλέφωνο, μου είπαν πως καλούσαν από την παραγωγή του MasterChef και ότι ήθελαν να κάνουμε μια συνέντευξη. Τους απάντησα θετικά, αν και ήμουν αρκετά σκεπτικός για τη συμμετοχή μου.

Κι αυτό διότι όταν με πήραν τηλέφωνο ήμουν στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Δεν είχα χαρτιά για την παραμονή μου στην Ελλάδα και αντιμετώπιζα διάφορα προσωπικά θέματα. Λίγο πριν αποχωρήσω από τον διαγωνισμό έμαθα ότι τελικά με είχαν βρει από έναν φίλο μου ομοεθνή, που δουλεύει σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση».

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιον παίκτη του φετινού ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται:

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here