Καφεδάκι και… μεζέδες στο Παγκράτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους δημοσιογράφους


Μια καφετέρια στο Παγκράτι επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για λίγες στιγμές χαλάρωσης για εκείνον αλλά και για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε για ένα καφέ και μεζέδες από την Νάξο το Παγκράτι, μαζί με δημοσιογράφους και συνεργάτες μερικές ώρες πριν τις εκλογές.

«Το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά», είπε όταν τον ρώτησαν πώς είδε την προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Μητσοτάκης γύριζε σε όλα τα τραπέζια και μίλησε με όλους τους δημοσιογράφους ενώ απόψε το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, θα βγει έξω με την οικογένεια του.

Ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού Τάκης Θεοδωρικάκος αν και μιλούσε στα τηλέφωνα συνεχώς, νούμερα δημοσκοπήσεων δεν έλεγε.

Στο τραπέζι ήταν η εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ο αν. εκπρόσωπος Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η αν. διευθύντρια Κύρα Κάπη και ο υπεύθυνος ξένων μέσων Αργύρης Παπαστάθης.

Υπενθυμίζεται πως και ο Αλέξης Τσίπρας κέρασε δημοσιογράφους και συνεργάτες στο Κερατσίνι.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ