Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Νομίζω είμαι ιδεολάτρης. Πιστεύω στις ιδέες»


Για την καθημερινότητα του και το ρόλο του Ωνάση μίλησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Μου αρέσουν οι πλατείες, να κάνω βόλτες στο Φάληρο και να κυνηγάω τα roof gardens, γιατί πνίγομαι, θέλω να έχω αέρα. Να βλέπω τον ουρανό. Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής». Ρωτήθηκε για τη ζήλια. «Δεν ζηλεύω εύκολα. Νομίζω ζηλεύω την ξεγνοιασιά που έχουν κάποιοι άνθρωποι, γιατί ως άνθρωπος είμαι μελαγχολικός και ανήσυχος». Έχει κάνει δύο χρόνια ψυχανάλυση και διαβάζει πολύ: «Έχω ανακαλύψει πολλά πράγματα για μένα από τα βιβλία». Έχει αγοράσει ένα μικρό διαμέρισμα 50 τ.μ. στο κέντρο με θέα την Ακρόπολη. Εκεί διαβάζει, βλέπει ουρανό, κάνει πρόβες με τους φίλους του και βλέπει Νetflix. Τελευταία σειρά που είδε ήταν το Sense8 και την τελευταία σεζόν του House of Card

Η πορεία του δείχνει να βρίσκεται σε μια συνεχή άνοδο. Το όνομα του άρχισε να συζητιέται λίγο παραπάνω τον τελευταίο καιρό, όταν ανακοινώθηκε ότι θα κάνει τον Αλέξανδρο Ωνάση στο Παλλάς, από τον Οκτώβριο. «Με πήρε ο Σταμάτης Φασουλής, τον οποίο θεωρώ δάσκαλο μου, και μου πρότεινε να κάνω τον γιο του Ωνάση που θα παίξει ο ίδιος». Και τότε άρχισε να διαβάζει και να αναζητάει πληροφορίες για τον Αλέξανδρο. «Ήρθε ο Νίκος Χαρλαύτης και μου έφερε φωτογραφίες και σπάνιο έντυπο υλικό για τη ζωή του. Διάβασα πολλά για εκείνον. Νομίζω ότι ήταν παθιασμένος και εργασιομανής και σε αυτό βρίσκω μια κάποια ταύτιση μαζί του. Επίσης, ήξερε να σέβεται και να αγαπάει μια γυναίκα, παρά το νεαρό της ηλικίας του».

Πιστεύει πως η ζωή, όπως και το θέατρο, είναι ομαδικό άθλημα. Μέχρι τα 13, ήθελε να γίνει θεολόγος. «Μάλλον έβρισκα κάποιο καταφύγιο στην πίστη. Το είχα γράψει και σε μια έκθεση, την οποία διάβασε η δασκάλα στην τάξη και όλοι γέλασαν, γιατί δεν μου το είχαν οι συμμαθητές μου. Ήμουν και πρόεδρος της τάξης μέσα σε όλα τα κάπως αντιφατικά και μπλεγμένα μεταξύ τους. Έκανα διάφορα. Έπαιζα ξύλο, οδηγούσα μηχανάκι χωρίς δίπλωμα, αλλά ζούσα στην επαρχία και εκεί τα πράγματα είναι πιο αυθαίρετα. Μετά τα 13, μου έφυγε η ιδέα της Θεολογίας. Νομίζω είμαι ιδεολάτρης. Πιστεύω στις ιδέες», λέει στο Down Town.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ