Η elite του ελληνικού τραγουδιού σε μια συλλεκτική φωτογραφία στο Instagram (photo)


Σε μια φωτογραφία από το παρελθόν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θυμήθηκε χρυσές συνεργασίες με μερικούς από τους πιο κορυφαίους ερμηνευτές του ελληνικού πενταγράμμου.

Η εν λόγω φωτογραφία είναι από τη δεκαετία του ’70 και απεικονίζει μεγάλους καλλιτέχνες με σπουδαία πορεία. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Νταλάρας, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό ενσταντανέ από τη συνεργασία τους στη μπουάτ Διαγώνιο στην Πλάκα.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε αυτήν την νοσταλγική δημοσίευση, την οποία συνόδευσε με το ακόλουθο κείμενο.

«1979-80: Στη μπουάτ Διαγώνιο στην Πλάκα Συνεργασίες !!! Γιώργος Νταλάρας /Τάνια Τσανακλίδου/ Βασίλης Παπακωνσταντίνου /Λουκιανός Κηλαηδόνης …ετοιμαζόμαστε για την αφίσα…», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε την ασπρόμαυρη φωτογραφίας.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, δυστυχώς, δεν είναι πλέον εν ζωή, καθώς απεβίωσε πριν δύο χρόνια, ενώ σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν εκείνης της μέρας, ο αξέχαστος τραγουδοποιός, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Υγεία» μετά από βραχεία νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας.

Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες συνεχίζουν να έχουν σταθερή πορεία και να χαρίζουν ακόμη στο κοινό μοναδικές ερμηνείες και τραγούδια που συντροφεύουν όλους.

Στο ακόλουθο φωτογραφικό άλμπουμ θα δείτε την τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας, η οποία γεννά συναισθήματα συγκίνησης.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ