MasterChef: Το μεγάλο μυστικό του Ζαχίρ που μοιράστηκε μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα (Κρατς) (photos)


Το μεγάλο του μυστικό το οποίο όμως θέλησε να μοιραστεί μόνο με έναν συμπαίκτη του, τον Χρήστο Μπάρκα, αποκάλυψε, τώρα που τελείωσαν όλα, ο Ζαχίρ! 

Ο Αφγανός πρώην παίκτης του ελληνικού Master Chef ο οποίος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με τη συγκλονιστικό ιστορία ζωής του και τα όσα είχε περάσει μέχρι τελικά να φτάσει στις οντισιόν του ριάλιτι μαγειρικής, αποφάσισε να μοιραστεί σε πρόσφατη συνέντευξή του. Όπως τόνισε: «Αυτούς τους τρεισήμισι μήνες είχα το άγχος μήπως ο κόσμος με θεωρήσει έναν κακομοίρη, δυστυχισμένο. Γιατί ποτέ μέχρι τη μέρα της οντισιόν δεν είχα μιλήσει για την ιστορία μου και δεν είχα αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς έχω μεγαλώσει, τι ζόρια έχω περάσει, αλλά και τι κινδύνους έχω αντιμετωπίσει που θα μπορούσαν να μου στοιχήσουν τη ζωή. Αυτό ίσως και να επηρέασε το κομμάτι της απόδοσής μου στη μαγειρική».

Δείτε ποιο στην παρακάτω γκάλερι ποιο είναι αυτό το μυστικό που θέλησε να μοιραστεί μόνο με τον Χρήστο Μπάρκα όσο ήταν ακόμα και οι δύο παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής που έριξε αυλαία την περασμένη Τετάρτη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ