Αντετοκούνμπο: Άρθρο του ESPN τον έκανε να αποχωρήσει.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε από τη συνέντευξη τύπου, μετά από ερώτηση που δέχθηκε από μια δημοσιογράφο του ESPN. Ένα άρθρο του έγκυρου δικτύου, σχετικά με το μέλλον του “Greek freak” στους Μπακς, ήταν αυτό που έφερε τη συγκεκριμένη αντίδραση του Έλληνα διεθνή.

Ελάχιστα λεπτά μετά την ήττα – αποκλεισμό των Μπακς από τους Ράπτορς, η Μαλίκα Άντριους του ESPN έγραψε ένα άρθρο, αναφέροντας πως η επόμενη σεζόν θα είναι καθοριστική για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα “Ελάφια”.

«Με την σεζόν των Μπακς να ολοκληρώνεται απότομα, δύο νίκες από τους Τελικούς του ΝΒΑ, μία πηγή από το περιβάλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο λέει στο ESPN ότι μία πορεία στους Τελικούς του 2020 θα μπορούσε να προκαθορίσει το αν ο Γιάννης θα υπογράψει στο Μιλγουόκι μακροπρόθεσμα», σχολίασε η Άντριους στο Twitter, ποστάροντας το άρθρο της αμέσως μετά τη λήξη του game 6.

Αντετοκούνμπο: Αποχώρησε ενοχλημένος από τη συνέντευξη Τύπου! video

Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος του ESPN ήταν αυτή που έθεσε την τελευταία ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου και… προκάλεσε την αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, ο Αντετοκούνμπο μπορεί να υπογράψει το επόμενο καλοκαίρι πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση των “ελαφιών”, έναντι 247,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση των Μπακς ψάχνει λύσεις, ώστε να διατηρήσει τους Τζορτζ Χιλ, Νίκολα Μίροτιτς, Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπες και Μάλκολμ Μπρόγκντον στο ρόστερ της ομάδας, καθώς και οι τρεις μένουν ελεύθεροι στο τέλος της εφετινής σεζόν. Παράλληλα, τα “ελάφια” έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στην αμερικανική αγορά, για την ενίσχυση τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ