Ευρωεκλογές 2019: Αυτή θα είναι η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ | Τρίτο κόμμα έκπληξη

Ευρωεκλογές 2019: Αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές

Οι Ευρωεκλογές, το μεγάλο στοίχημα για Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ για το αν πάμε στην αλλαγή ή θα παραμείνει ο Τσίπρας στο πολιτικό προσκήνιο, σε λιγότερο από τρεις ώρες θα λάβει τέλος, με το πολιτικό “θρίλερ” να δείχνει πως η μπίλια κάθεται κάπου στη μέση μεταξύ των προβλέψεων και δημοσκοπήσεων των δυο κομμάτων.

Οι εκτιμήσεις που κάναμε κατά τις τελευταίες ώρες, δείχνει τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται με ποσοστό 4.85% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα ποσοστό που δεν θα ικανοποιήσει το κόμμα της Πειραιώς και θα δημιουργήσει ανησυχία.

Από την άλλη μεριά και το ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει η ψαλίδα να είναι σε ένα ποσοστό “ασφαλείας” που κυμαίνεται μεταξύ του 2% έως 3%. Μια τέτοια διαφορά θα προκαλέσει μια εύλογη ανησυχία και στο κόμμα της Κουμουνδούρου.

Τρίτο κόμμα έκπληξη

Το ΚΙΝ.ΑΛ. δείχνει να είναι η τρίτη δύναμη των φετινών εκλογών με τις εκτιμήσεις να δείχνουν και υψηλό ποσοστό, πράγμα που σημαίνει ότι οι πολίτες δείχνουν μια συμπάθεια και εμπιστοσύνη στην Φώφη Γεννηματά, αλλά και μια “αναγέννηση” του παλιού ΠΑΣΟΚ που κατακερματίστηκε κατά τα τελευταία χρόνια.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ θα έχουμε το ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα των φετινών ευρωεκλογών.

 

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ