Εκλογές 2019 – Αποτελέσματα εκλογών Δήμου Θεσσαλονίκης λεπτό προς λεπτό

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019. Για μια ακόμη φορά, από το newsit.gr θα δείτε πρώτοι όλα τα αποτελέσματα εκλογών και για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Από την πρώτη στιγμή που οι κάλπες θα κλείσουν το βράδυ των εκλογών, δηλαδή στις 19.00 ακριβώς, τα Exit Poll 2019 θα είναι στην… οθόνη σας από το Newsit.gr. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει στο Newsit.gr θα σας παρουσιάσουμε την εκτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών και στην συνέχεια με συνεχή ροή και εκτενή ρεπορτάζ από τα επιτελεία των κομμάτων και των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων θα σας μεταφέρουμε τον παλμό όχι μόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών.

Οι υποψήφιοι για το Δήμο Θεσσαλονίκης

ΚΟΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΖΕΡΒΑ
ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΛΕΚΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΡΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΒΟΥΓΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΑΗΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΖΑΡΩΤΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΑΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΚΥΡΙΖΙΔΗΣ ΕΦΡΑΙΜ (ΜΑΚΗΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΑΧΙΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΙΜΩΝΟΣ
ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΓΟΥΡΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΖΕΡΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Εδώ θα βλέπετε live τα αποτελέσματα εκλογών 2019.
Δείτε εδώ αμέσως μετά τις 19.00 τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.Συντομότερη έκδοση αποτελεσμάτων στις εκλογές

Τεχνολογικές καινοτομίες στη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων για την ευρωβουλή και την αυτοδιοίκηση, με αποτέλεσμα τη συντόμευση της έκδοσης του ασφαλούς αποτελέσματος, ανακοίνωσαν το υπουργείο Εσωτερικών και η Singular Logic. Κυριότερη καινοτομία είναι η προμήθεια των δικαστικών αντιπροσώπων με 12.000 συσκευές τάμπλετ με ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό, μέσω των οποίων θα στέλνονται άμεσα τα αποτελέσματα στην εταιρεία, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους αναμονής για μια ασφαλή πρόβλεψη τόσο των εκλογικών αναμετρήσεων όσο και για της σταυροδοσίας των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις εταιρείας, με το σύστημα αυτό το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι γνωστό περί τις 21:30 – 22:00, ενώ γρήγορη επίσης αναμένεται η έκδοση των σχετικών αποτελεσμάτων για το σύνολο των περιφερειών, καθώς και για τους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιώς, Πατρέων, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, η δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr θα καλύπτει με συνεχή ροή ειδήσεων όλες τις εξελίξεις, ενώ θα μεταφέρει εικόνα από εκλογικά κέντρα από  κάθε γωνιά της χώρας. Λεπτό προς λεπτό οι δηλώσεις των υποψηφίων Ευρωβουλευτών, Περιφερειαρχών, Δημάρχων, αλλά και όλα τα νέα σχετικά με την εξέλιξη των εκλογικών αναμετρήσεων και τα αποτελέσματα εκλογών 2019. Στις 19:00 ακριβώς το newsit.gr θα μεταδώσει το Exit Poll 2019 των δημοσκοπικών εταιρειών, ενώ αμέσως μετά θα αρχίσει και η μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές 2019, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών και με την υποστήριξη της Singularlogic.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here