Εκλογές 2019: Το twitter… ψηφίζει ήδη και «βγάζει» γέλιο.

«Όταν κάνεις σχέδια, ο Τσίπρας γελάει» έγραψε – πολύ εύστοχα είναι η αλήθεια- κάποια που έχει «καεί» από μια πρόωρη προσφυγή σε κάλπη (λέγε με δημοψήφισμα). Το twitter ψηφίζει ήδη στις πρόωρες εκλογές που προκήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν μας έφταναν δυο Κυριακές εκλογικών αναμετρήσεων (ευρωεκλογές, δημοτικές και περιφερειακές). Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη διαφορά των 9 (και πλέον όταν γράφονταν αυτές οι γραμμές) μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, προκήρυξε πρόωρες εθνικές εκλογές, έκανε σμπαράλια προγράμματα και όνειρα και το twitter δεν ήταν δυνατόν να μην γλεντήσει.

Το δώρο Πάσχα έρχεται μέσα στον Ιούνιο. Και δεν θα είναι τα μόνα. Έρχονται την άλλη εβδομάδα οι συντάξεις του Ιουλίου και του Αυγούστου. Ε, εκλογές έχουμε που να πάρει!

Άλλοι πάλι, λυπούνται τον Θανάση Θεοχαρόπουλο που δεν πρόλαβε να… χαρεί την καρέκλα του υπουργού. Ή αναρωτιούνται τι δίαιτα έκανε η Ρένα Δούρου κι έχασε την περιφέρειά της. Βέβαια, ανάμεσα στους… νικητές της βραδιάς και ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Όχι για το ποσοστό του. Αλλά γιατί είναι… Άγιαξ! Βγάζει ταλέντα (Βελόπουλος) και όμως δεν κερδίζει από τις… μεταγραφές του!

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here