Μαρίνα Ασλάνογλου: «Το ότι απέχω από την ελληνική TV είναι συνειδητή επιλογή»


Πρόσφατα συμμετείχε στη βρετανική σειρά «The Durrells» και όπως δήλωσε η εμπειρία ήταν φανταστική.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε επίσης ότι απέχει συνειδητά από την ελληνική τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της.

Πρόσφατα συμμετείχες στη βρετανική σειρά «The Durrells». Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

«Αυτή η εμπειρία ήταν φανταστική! Συνέβη σε μία δύσκολη φάση για εμένα γιατί είχα γεννήσει τον Κωνσταντίνο και ήταν 5 μηνών όταν έφευγα για γυρίσματα. Την περίοδο, δηλαδή, που δεν έχεις συνειδητοποιήσει την αλλαγή της ζωής σου. Έζησα υπέροχες στιγμές με φανταστικούς ανθρώπους. Οι Αγγλοι ήταν φουλ οργανωμένοι και γίνονταν όλα με μέιλ».

Από την ελληνική τηλεόραση απουσιάζεις συνειδητά;

«Πάντα είχα προτάσεις για την τηλεόραση. Δεν απορρίπτω την τηλεόραση, αλλά το ότι απέχω είναι μία συνειδητή επιλογή. Επειδή είμαι στο θέατρο και κάνω απαιτητικούς ρόλους, και το δοκίμασα στο παρελθόν να κάνω τηλεόραση και θέατρο μαζί, δεν βγαίνει. Δεν έχεις ποιότητα ζωής. Δεν έχεις χρόνο για τους δικούς σου ανθρώπους. Δεν έχεις χρόνο για σένα. Κι εγώ, ειδικά τώρα που είμαι μαμά, είμαι λίγο πιο επιλεκτική».

Τι σημαίνει θέατρο για εσένα;

«Είναι μία μεγάλη μου αγάπη. Ένας τρόπος έκφρασης και ψυχοθεραπείας, δικός μου. Μπορεί στη ζωή μου να είμαι πιο ευαίσθητη, λιγότερο δυναμική και να κοιτάω λίγο περισσότερο τα πράγματα, αλλά πάνω στη σκηνή τα ξεχνάω όλα. Όσο διαρκεί η παράσταση είμαι εκεί. Εκφράζομαι, αποφορτίζομαι, φεύγω από το άγχος της καθημερινότητας, όσα με βαραίνουν και σκέφτομαι, και μπαίνω σε έναν άλλο, δημιουργικό κόσμο».

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

«Κάνω ήδη πρόβες για την επόμενη θεατρική δουλειά, που θα παρουσιάσουμε τον Οκτώβριο στο θέατρο Αποθήκη, σε μία παραγωγή των Αθηναϊκών θεάτρων. Πρόκειται για τον «Πατέρα» του Στρίντμπεργκ σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη. Εκεί θα είμαστε μαζί με τον Τάσο Ιορδανίδη, τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη και την Ελένη Ρόδα. Εμείς κρατάμε τον βασικό πυρήνα του έργου, αλλά θα το μεταφέρουμε στην Αθήνα του 2019. Γι” αυτό αρχίσαμε από τώρα πρόβες γιατί το γράφουμε από την αρχή. Είναι ένα τολμηρό και ωραίο», αναφέρει στο my Tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ