Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Tαξίδι του μέλιτος στο L.A – H ημερομηνία γάμου και όλες οι λεπτομέρειες


Τις τελευταίες ετοιμασίες κάνουν ο Στράτος Τζώρ­τζογλου και η Σοφία Μαριόλα, που στις 8 Ιουνί­ου θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτή­ρι Χανίων.

Ο αγαπημένος ηθο­ποιός και σκηνοθέτης θα ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού ήδη έχει έναν γάμο στον ενεργητικό του με τη Μαρία Γεωργιάδου, η οποία του χάρισε τον γιο τους, Αλκιβιάδη, που σήμερα είναι 22 ετών. Από την πρώτη στιγμή που συνάντη­σε τη Σοφία, ο Στράτος κατάλα­βε πως αυτή η γυναίκα θα μεί­νει στη ζωή του.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το διαζύγιο του δεν είχε σκεφτεί ποτέ να παντρευτεί ξανά. Ούτε όμως υπήρχε κάποια πολύ σοβαρή σχέση, κάτι που δεν επε­δίωκε ούτε ο ίδιος, αφού οι υπο­χρεώσεις του στην Αμερική με τις ταινίες και τις θεατρικές παραστά­σεις δεν του άφηναν περιθώρια να επικεντρωθεί σε έναν έρωτα με άρωμα Ελλάδας.

Η Σοφία, όμως, δείχνει να είναι το άλλο του μισό, καθώς, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλο­ντος του, τον έκανε να καταλά­βει πως μαζί της έπρεπε να κάνει το επόμενο βήμα, Η τελετή θα γί­νει στα Χανιά, στην παραλία του Σταυρού, που έγινε γνωστή από την ταινία «Αλέξης Ζορμπάς». Εκεί πριν από περίπου ενάμιση χρόνο η Σοφία Μαριόλα είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Στράτος Τζώρτζο­γλου.

Το ζευγάρι θα έχει τέσσερις κουμπάρους, τη Βάνα Μπάρμπα, τον Χανιώτη Μαθιό Αστροπαλίτη, τον Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσύπρη. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει μια κρητική βραδιά, καθώς μια μεγάλη παρέα θα αναλάβει να «βάλει φωτιά» στη νύχτα, με τους Μανώλη Κονταρό, Κωνσταντίνο Νοδαράκη, Στέλιο Μπικάκη, Κώ­στα Σταυρουλιδάκη, Παναγιώ­τη Μαρακάκη, Μιχάλη Πετσάκη και Σταυραετό Τσαγκαράκη, ενώ τη δική του πινελιά θα βάλει ο Σήφης με τον Χορευτικό Σύλλογο Χανίων «Βιγλάτορες» και τον μάγο Γιώργο Ζάκρη.

Το γαμπρι­άτικο κοστούμι είναι του Νίκου Αποστολόπουλου, ενώ το νυφι­κό σχεδίασε ο Βλάσης Χολέβας. Ο Στράτος Τζώρτζογλου θα φτά­σει στο εκκλησάκι συνοδευόμε­νος από άντρες, όπως το απαιτεί το έθιμο, και η Σοφία από γυναί­κες, ενώ η τελετή θα γίνει στον εξωτερικό χώρο. «θα χορέψουμε συρτάκι μέχρι το πρωί. θα είναι όλα λαμπερά, όμορφα, και αυτό που θέλουμε είναι όλοι να μοιρα­στούν τη χαρά μας», εξηγεί ο ηθοποιός στη Secret.

Ομως τη δεύτερη ημέρα θα φύ­γουν από τα Χανιά, «θα επιστρέ­ψουμε στην Αθήνα, αφού έχω γυ­ρίσματα για τη σειρά του ΑΝΤΙ “Γυναίκα χωρίς όνομα”», ενώ ξεκαθαρίζει πως λίγο αργότερα θα φύγει με την αγαπημένη του συνδυάζοντας δουλειά και χαλάρωση, «θα πάμε μήνα του μέλιτος στο Λος Αντζε­λες, καθώς θα παίξω σε μια ταινία μεγάλου μήκους, οπότε θα το συν­δυάσουμε, θα μείνουμε εκεί έναν μήνα περίπου», τονίζει, ενώ απο­καλύπτει πως μαζί τους θα είναι και ο γιος του, Αλκιβιάδης.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ