Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Μας ξέρει καλά ο Πεδουλάκης.”


Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τις επικείμενες αναμετρήσεις με το Περιστέρι στα ημιτελικά της Basket League και στάθηκε στην παρουσία του πρώην προπονητή του, Αργύρη Πεδουλάκη, στον πάγκο των αντιπάλων.

Τη μη συμμετοχή του Ολυμπιακού, αλλά και την παρουσία του κόουτς Πεδουλάκη στον πάγκο του Περιστερίου, σχολίασε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ.Οι δηλώσεις του Καλάθη

«Θέλω να συγχαρώ τις άλλες τρεις ομάδες που έφτασαν στην τετράδα. Αν το δούμε έτσι, θα λέγαμε πως παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, το Περιστέρι, που κέρδισε τους πάντες στην έδρα του. Ο κόουτς Πεδουλάκης μάς γνωρίζει όλους. Αν σκεφτούμε πως θα είναι εύκολα τα πράγματα επειδή δεν υπάρχει Ολυμπιακός, θα είναι λάθος. Υπάρχουν καλές ομάδες στην τετράδα».

Για την απραξία: «Όπως είπε ο κόουτς για εμάς κάναμε την καλύτερη προπόνηση τον τελευταίο μήνα. Αν μας βλέπατε στις προπονήσεις θα νομίζατε ότι είμαστε άλλη ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι. Δεν μας νοιάζει αν θα είναι στον τελικό ο Ολυμπιακός ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να τελειώσουμε καλά τη σεζόν».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ