Αποτελέσματα εκλογών: Σεϊταρίδης και Δομάζου εκλέγονται με Μπακογιάννη

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα (με ενσωμάτωση 99.05%), ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αλλά και η κόρη του θρύλου του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Πόπη Δομάζου, εκλέγονται στον δήμο Αθήνας, με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Με την ενσωμάτωση των ψηφοδελτίων και των σταυρών να πλησιάζει το 100%, το… τοπίο για τη “μάχη” στο Δήμο Αθηναίων δείχνει να ξεκαθαρίζει.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έρχεται πρώτος με την παράταξη “Αθήνα Ψηλά” και ποσοστό 42,65% και μεταξύ των δημοτικών συμβούλων που εκλέγονται βρίσκονται και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004, Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Επίσης, με τον Κώστα Μπακογιάννη εκλέγεται (σ.σ. και μάλιστα με περισσότερους σταυρούς από τον Σεϊταρίδη) η κόρη του Μίμη Δομάζου, Πόπη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης «βγάζει» σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα 21 έδρες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Σεϊταρίδης και Δομάζου θα έχουν δύο από αυτές.

Στην καρτέλα με τα ποσοστά των συνδυασμών, υπάρχει η επιλογή «υποψήφιοι σύμβουλοι». Πατώντας εκεί μπορείτε να δείτε… τα πάντα.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ