Φρίκη: Σκότωσε και έθαψε τη γυναίκα του στον κήπο για να κάνει σχέση με την αδερφή της


Τραγικό θάνατο από το χέρια του συζύγου της βρήκε μία 32χρονη στην Αυστραλία

Όλα έγιναν τον Αύγουστο του 2018 όταν ο 37χρονος Ahmed Dawood Seedat σκότωσε τη σύζυγό του Fahima Yusuf – ενώ τα παιδιά τους κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο – και την έθαψε στον κήπο.

O Seedat χτύπησε τη Fahima με έναν λοστό την ώρα που κοιμόταν. Ο δικηγόρος του είπε ότι ο πελάτης του δεν αισθανόταν έλξη για τη σύζυγό του πλέον και δεν μπορούσε να αντεπεξέρχεται στις σεξουαλικές απαιτήσεις της. Ο ίδιος ο δράστης είπε στους αστυνομικούς το βράδυ του φόνου ότι τη σκότωσε επειδή προσπάθησε να του ριχτεί.

Τόνισε ότι η 32χρονη ξύπνησε μετά το πρώτο χτύπημα και μέσα στον ύπνο της ήταν εύκολο θύμα. Φέρεται ότι την έπνιξε ή της προκάλεσε ασφυξία και μετά την έθαψε σε μια τρύπα που έβαλε έναν εργολάβο να ανοίξει με τη δικαιολογία ότι θα φτιάξει πισίνα για τα παιδιά του.

Μετά τον φόνο, ο 37χρονος είπε στους φίλους και γείτονες ότι η γυναίκα του έφυγε για να υποβληθεί σε επέμβαση στο μάτι και είπε στην αδερφή της ότι τον εγκατέλειψε, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά δύο ήταν οι αιτίες του φονικού: Οι σεξουαλικές χάρες που απαιτούσε και δεν γίνονταν αποδεκτές και επειδή ο άνδρας ήθελε να συνάψει σχέση με την αδερφή του θύματος.

Ο 37χρονος καταδικάστηκε σήμερα Δευτέρα (27/05) σε 23 χρόνια φυλάκιση.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ